Diari Més

El CBT ha de guanyar el Gandia i, a més, superar-lo en l''average' particular

Berni Álvarez tindrà a la seva disposició tota la plantilla disponible, i buscarà un triomf per més d’onze punts de diferència

Dani Martínez, a la imatge, vol brindar una nova victòria als seus al Serrallo.

El CBT ha de guanyar el Gandia i, a més, superar-lo en l''average' particularJC BORRACHERO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Partit de màxima rivalitat el que es viurà avui, a les nou de la nit, al pavelló del Serrallo entre el Club Bàsquet Tarragona i el Gandia. Els valencians tenen un triomf més que el CBT, però venen de perdre contra Valladolid un partit que van tenir a les seves mans.

El CBT arriba amb moltes urgències, tot i que la victòria de la setmana passada contra Alcázar torna a donar vida a un CBT que semblava acabat fa una setmana. A més, Berni Álvarez recupera a tots els jugadors per al partit de demà. David Fernández torna a les pistes després de dos mesos i mig de baixa i Orion Outerbrdige també està recuperat dels seus problemes d’esquena. Per primera vegada, gairebé en tota la temporada, Berni Álvarez tindrà a la seva disposició als onze jugadors de la primera plantilla del CBT.

El primer objectiu del CBT serà aconseguir la victòria contra un rival complicat que està per damunt a la classificació, però un segon objectiu ha de ser intentar que aquesta victòria sigui per més d’11 punts de diferència, i així poder recuperar l’average. El partit ha canviat la seva hora habitual de joc per evitar la coincidència amb els actes de carnaval previstos a Tarragona durant tot el cap de setmana.

UPB Gandia arriba al Serrallo amb la intenció d’aconseguir una victòria que deixaria molt tocat el CBT, ja que el situaria a dos partits i l’average de diferència. L’equip entrenat per Víctor Rubio ve de trencar una ratxa de dues victòries seguides perdent contra Valladolid a la seva casa. Gandia és un equip amb jugadors veterans i joves. Dynile Forbes va arribar a Gandia al gener, provinent del Zamora i el veterà jugador de les Bahames ja és el líder en anotació del Gandia amb 15 punts per partit. Amb 42 anys, Shawn Miller és l’altre líder de l’equip.

7,3 punts per partit i 12,4 crèdits de valoració per a un jugador expert i coneixedor de la lliga. Adrià Duch i Carlos Gil posen el punt de joventut a l’equip des del perímetre. Malgrat la irregularitat mostrada en alguns moments, el Gandia ha demostrat ser un equip capaç de competir en qualsevol partit, en l’anada van remuntar un desavantatge de 16 punts al tercer quart per portar-se el partit.

Berni Álvarez, entrenador del CBT, creu que «Gandia és un equip que va a més durant la competició, i amb la incorporació de Forbes han guanyat un focus d’atenció important». Precisament, de l’última incorporació dels valencians, Berni Álvarez va dir que «és un anotador compulsiu, té moltes maneres d’anotar, hem d’intentar que no tiri amb bons percentatges i que cometi errors».

A més, el tècnic del CBT també va valorav l’arribada d’Otero, que «els ha donat versatilitat en la posició de 4, encara que la consistència en el joc la donen els bases, Hernández i Herrero, i els pivots Conde i Miller». Respecte al seu propi equip, Berni Álvarez va assegurar que «necessitem molta concentració per parar les seves ratxes d’anotació i intentar aprofitar els seus baixons d’intensitat. És un partit vital per a nosaltres, ja que arribem amb més moral després de l’última victòria».

tracking