Diari Més

Hoquei patins

Reus Deportiu i Moritz Vendrell reviuen l'emoció de la Copa del Rei

Els vendrellencs debuten en la competició contra el Vic, mentre que els reusencs ho fan davant de l’Alcobendas, l’amfitrió

Una imatge dels representants de tots els clubs en el moment del sorteig de les eliminatòries.

Reus Deportiu i Moritz Vendrell reviuen l'emoció de la Copa del ReiFEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi ha competició més espectacular en el món de l’hoquei patins que la Copa del Rei. Segurament, hi haurà tornejos amb més prestigi, com al Lliga Europea, o d’altres que premien la regularitat, com l’OK Lliga. Però la Copa del Rei és especial.

Aquesta tarda dóna el tret d’inici la competició més emocionant de totes les que poden viure els espectadors. Un torneig en el qual s’enfronten vuit equips, i només pot quedar-ne un. El campió. El millor equip dels vuit que han aconseguit arribar fins a aquest punt. Dos conjunts tarragonins han aconseguit classificar-se per als vuitens de final. Per tant, dos dels vuit conjunts que avui iniciaran el campionat intentaran portar el trofeu cap a terres tarragonines, una fita molt complicada, tenint en compte que conjunts com el FC Barcelona o l’HC Liceo hi prendran part, però no impossible, si es té en compte que tant el Reus Deportiu La Fira com el Moritz CE Vendrell estan més que capacitats per afrontar el repte.

El pavelló Amaya Valdemoro d’Alcobendas serà la seu de la disputa de la competició. Avui, a les sis de la tarda, s’iniciarà la competició, amb la disputa del que es preveu que sigui el partit més igualat dels quarts de final. Club Patí Vic i Moritz CE Vendrell es veuran les cares a partir de les sis de la tarda.

Dels que no parteixen com a caps de sèrie, els vendrellencs són el conjunt més fiable, el que més capacitat està per fer mal als rivals. Però, al davant, hi ha tot un Club Patí Vic que no està ara mateix per deixar escapar una oportunitat tan bona per poder demostrar que enguany és un dels millors equips del territori espanyol. De fet, el Club Patí Vic és, a l’OK Lliga, el tercer classificat, amb 43 punts, sis menys dels que suma el líder en solitari, un FC Barcelona Lassa que aquesta temporada ha trobat en els vigatans i en el Reus Deportiu dos competidors per alçar el títol nacional.

Els reusencs seran els que continuaran amb la festa. El segon partit de quarts de final serà el que enfrontarà el Reus Deportiu amb el Reicomsa Alcobendas. En principi, si només es tingués en compte la situació classificatòria dels dos equips, els reusencs partirien com a màxims favorits, però també s’ha de valorar que els madrilenys juguen a pista pròpia.

Les semifinals i la final

Aquests seran els dos duels de quarts de final que es disputaran en el primer dia de competició, mentre que en el segon dia de Copa del Rei, aquest divendres, es jugaran els altres dos duels. Seran el HC Liceo-CH Loret Vila Esportiva i el FC Barcelona Lassa-CP Voltregà. En principi, els gallecs i els catalans parteixen com a favorits, ja que són els dos equips que estan per damunt a la taula classificatòria.

Les dues semifinals es jugaran dissabte, una a les cinc de la tarda i l’altra a les set, mentre que la gran final està prevista per a dos quarts d’una del migdia. La Copa del Rei ha fet aturar la competició lliguera, i serà el gran atractiu esportiu del cap de setmana. Tots els equips porten molt de temps preparant aquesta trobada, la qual espera omplir el pavelló madrileny tots els dies de competició.

tracking