Diari Més

Rafa Garcia entrena amb el Manchego Ciudad Real a l'espera d'una trucada

L’exjugador del CF Reus està sense equip després de trencar el seu contracte amb l’entitat a les acaballes del mercat d’hivern

Rafa García, entrenant amb el CF Reus.

Rafa García, entrenant amb el CF Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus era un dels pocs equips que no estava realitzant moviments en el mercat d’hivern. La situació de l’equip a la taula classificatòria era prou satisfactòria com per no tocar la plantilla, però sempre hi ha coses a retocar, jugadors que poden arribar i millorar sensiblement un grup de 25 futbolistes tocant simplement una tecla. I així ho va acabar fent el CF Reus.

Quan semblava que el mercat se li tirava al damunt, el club roig-i-negre va decidir moure fitxa. Calia fitxar a Marcos Tébar, futbolista que s’havia posat a tir i que no es podia deixar escapar. Per poder contractar-lo, era imprescindible deixar una fitxa lliure, ja que el club reusenc les tenia totes ocupades. I, després de rumiar-ho molt, i a consciència, l’entitat de la capital del Baix Camp va prendre la determinació de prescindir de Rafa García.

El mateix futbolista que va acudir al rescat en el mercat d’hivern de la temporada 2015-16, va ser l’escollit per abandonar la disciplina de l’equip que dirigeix Natxo González. A Segona B, la passada temporada, se’l va contractar per donar un salt de qualitat i, ara, després de no comptar gaire en els esquemes de l’entrenador del CF Reus, es va decidir que era l’home prescindible.

Tres partits, i només un d’ells com a titular, era un trist vagatge per a un futbolista amb cartell i que encara té molt a dir. Per això, ha decidit no perdre el ritme encara que no té un equip on demostrar les seves habilitats amb la pilota.

Després de la rescissió del contracte del futbolista, aquest futbolista ha decidit continuar entrenant-se, ja que encara no ha trobat destinació. I ho fa al CD Manchego Ciudad Real, equip que milita a la Tercera Divisió Espanyola i que l’ha acollit amb els braços oberts.

Està molt «agraït»

El futbolista, de 31 anys, ha assegurat al mitjà lanzadigital que «hi ha alguna cosa, però res en ferm. És complicat trobar equip amb el mercat tancat, però estic contemplant alguna opció fora d’Espanya». El cert és que, a l’actualitat, hi ha pocs equips de Segona Divisió A o de Segona B que estiguin buscant jugadors per reforçar els seus equips i, per tant, a Rafa García no li està sent fàcil trobar una nova destinació.

Ell té molt clar que no es vol limitar a entrenar, ja que «vull acabar aquesta temporada jugant». Sigui a Segona A o, si no és possible, a Segona B, tal com va fer amb la seva contractació amb el CF Reus.

Mentres Rafa García està buscant un equip on poder acabar la 2016-17, dóna les gràcies al Club Deportivo Manchego Ciudad Real, el qual l’ha acollit amb els braços oberts. «M’han acollit molt bé, i m’estan tractant com a un més». Ara mateix, no contempla la possibilitat de quedar-se en aquest equip, tot i que, si no acaba trobant un club que es pugui acollir a les seves necessitats, mai se sap.

tracking