L'Alcobendas posa al límit un Reus que passa a quarts suant sang

Els d’Enrico Mariotti van necessitar una pròrroga per passar de ronda davant dels amfitrions

Els jugadors del Reus, celebrant el pas.

L'Alcobendas posa al límit un Reus que passa a quarts suant sangReus Deportiu

En principi, havia de ser una eliminatòria plàcida pels interessos del Reus Deportiu La Fira. Però no ho va ser. I és que els d’Enrico Mariotti s’enfrontaven a l’amfitrió, un Alcobendas que, tot i que lluita per no baixar a l’OK Lliga, havia dipositat totes les seves esperances en la Copa del Rei. Almenys, en oferir un bon espectacle als seus i arribar el més lluny possible. Els madrilenys no van poder passar dels quarts de final, però van fer que el Reus hagués de suar sang per guanyar 7-6 i emportar-se el duel.

Marc Torra va avançar, als set minuts de joc, els reusencs. Gonzálo Pérez, en el 10’, pujaria la igualada des del punt de penal, però el Reus demostrava la seva superioritat amb tres gols seguits que implicaven que, en el minut 14, el marcador ja assenyalés un clar 4-1. Marín, Torra i Álex Rodríguez n’eren els responsables. Abans del descans, però, Mario Martínez retallaria distàncies.

A la represa, l’Alcorcón s’ho va prendre encara més seriosament, i va decidir que el Reus Deportiu La Fira no s’emportaria l’eliminatòria amb facilitat Així, Marcos López i Gonzalo Pérez, amb les seves dianes, igualarien el duel quan l’electrònic assenyalava el minut 32.

El Reus, conscient del que s’hi jugava, va posar la cinquena marxa i Marín i Platero, en un minut màgic, van situar el 6-4, que semblava que ho deixava tot pràcticament sentenciat. Però res més allunyat de la realitat. Marcos López i Gonzçalo Da Fonseca tornarien a posar les taules a l’electrònic i, amb el 6-6, els dos equips van marxar al final del temps reglamentari.

Després d’un intercanvi de cops a la pròrroga, va ser el Reus Deportiu el que es va emportar el triomf. Matías Platero, amb un gol pràcticament a les acaballes del temps afegit, va situar el 7-6 amb què els dos conjunts arrodonien un partit espectacular, tot i que eren els reusencs els que passaven de ronda.