Diari Més

El Saragossa de Raúl Agné arriba ferit de mort al duel contra el Nàstic

L’entrenador dels aragonesos no ha de patir per la seva cadira, però sap que està rendint molt per sota del que s’esperava d’ell

Raúl Agné és l'entrenador del Saragossa. El català va agafar el relleu de Luis Milla.

El Saragossa de Raúl Agné arriba ferit de mort al duel contra el NàsticHeraldo de Aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos equips necessitats es veuran les cares aquest diumenge, a partir de les vuit del vespre, a La Romareda. Reial Saragossa i Gimnàstic de Tarragona lluitaran en un duel a vida o mort entre dos equips que han rendit molt per sota de l’esperat i que necessiten arrencar el vol per no haver de patir un final inesperat quan acabi la temporada. Els tarragonins, tot i guanyar aquesta passada setmana al Numància (2-0), són penúltims a la taula classificatòria de la Segona Divisió A, una situació que els continua deixant en una posició complicada de cara a les seves opcions de permanència.

És una gran decepció la temporada que està completant el Nàstic, però encara ho és més la campanya que està realitzant el rival dels tarragonins d’aquest diumenge. El Saragossa porta ja algunes temporades intentant ascendir a Primera Divisió. Són intents fallits, ja que aquest equip, que ha completat grans plantilles en els darrers anys que no han complert amb les expectatives.

Parlar de futbolistes com Ángel, Cani, Lanzarote o Xumetra són paraules majors. Aquests quatre futbolistes, per esmentar-ne alguns, són la bandera ofensiva d’un equip que únicament ha estat capaç de sumar 32 punts en els 26 partits disputats. Són vuit victòries, vuit empats i deu derrotes, amb 32 gols anotats i 36 encaixats. Molt decebedor, a més, tenint en compte que l’equip aragonès dista només a cinc punts de les posicions de descens a la Segona Divisió B. Un dels pressupostos alts de la categoria de plata que han fracassat.

Els mals resultats de l’equip arriben, segons apunta tothom des de Saragossa, de la línia defensiva. Les errades en defensa i la mala planificació a la rereguarda poden ser dos motius de pes per excusar la nefasta temporada que estan realitzant els aragonesos.

Lesions

A més, durant la temporada, l’equip ha patit lesions d’homes importants, com és el cas de Cani i de Xumetra, dos jugadors que, en l’apartat ofensiu, havien de ser claus en l’intent de retorn de l’equip a la Primera Divisió. A més, hi ha un altre detonant. L’entrandor. Raúl Agné, que havia arribat en substitució de Luis Milla, no ha estat el revulsiu que tothom esperava. Agné, tot i haver aconseguit bons resultats en el tram inicial de la seva arribada, no ha pogut adaptar-se al club i tampoc ha estat capaç de transmetre el seu esperit guanyador als jugadors.

De moment, el lloc a la banqueta no està en perill, però un mal resultat del Saragossa davant dels tarragonins podria significar un gran pas enrere per a un equip que començaria a desconfiar del seu entrenador. Coneixedors que l’ascens ja està molt complicat, els aragonesos s’han de centrar, d’immediat, en aconseguir els 50 punts que els atorgarien la tranquil·litat per seguir competint en categoria professional.

tracking