Diari Més

Un entrenador de juvenils agredeix l'àrbitre malgrat guanyar el partit

El tècnic del Cultural Bonavista va colpejar amb el cap l'àrbitre una vegada finalitzat l'encontre amb el Juvenil C de l'Escola Valls Futbol

Accés a les instal·lacions esportives el Vilar a Valls.

Accés a les instal·lacions esportives el Vilar a Valls.Google Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons que explica el setmanari 'El Vallenc', el passat cap de setmana es va produir una nova agressió a un àrbitre de futbol, en aquesta ocasió a l'estadi del Vilar de Valls.

Durant l'enfrontament entre el Juvenic C de l'Escola Valls Futbol i el Cultural Bonavista, l'àrbitre, Felipe Tobon, va expulsar de la banqueta el tècnic visitant, Toni Queralt, que, segons explica el setmanari, no té títol d'entrenador ni de monitor però que s'encarrega de l'equip. Queralt va marxar fins a la graderia on va estar fins a la finalització del partit, que va finalitzar amb un 2-3 favorable als visitants tarragonins.

Segons la informació publicada per 'El Vallenc', una vegada finalitzat el partit l'àrbitre es dirigeix a l'accés als vestuaris, on es troba amb l'entrenador visitant, que li etzibaria un cop de cap. Segons relataven també integrants de l'Escola Valls Futbol, els jugadors visitants també es van dedicar a llençar aigua i ampolles a l'àrbitre. Després de l'agressió, es va avisar els Mossos d'Esquadra.

D'acord amb les informacions del setmanari, el presumpte agressor ja va patir una dura sanció aquesta temporada, quan, a l'inici de lliga, quan entrenava el juvenil del CD Morell, va patir una sanció de catorze partits per agressió verbal cap a l'estament arbitral i també per provocació a la graderia.

tracking