Diari Més

La segona línia del Nàstic guanya protagonisme de cara al gol

Miguel Ángel Cordero i Sergio Tejera, centrecampistes els dos, van ser els autors de les dues dianes dels grana

A l'esquerra de la imatge, Miguel Ángel Cordero, celebrant la victòria de dissabte contra el Numància amb Sergio Tejera.

La segona línia del Nàstic guanya protagonisme de cara al golCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gol no és només cosa dels davanters. I, si no, que ho expliquin als més de 5.000 espectadors que van assistir al Nou Estadi aquest dissabte. El Gimnàstic de Tarragona va aconseguir derrotar els sorians, 2-0, gràcies a les dianes de Miguel Ángel Cordero i de Sergio Tejera.

Ni Emaná, ni Uche, ni Álex López ni Delgado... Cordero i Tejera. El primer, autor del gol inaugural dels tarragonins, no estava quallant, precisament, un gran partit, però va saber associar-se amb un Lobato que tampoc estava gaire encertat. Però Cristian va centrar, des de la dreta, i va rematar Miguel Ángel. El Nou Estadi va esclatar de bogeria amb el gol del centrecampista, preludi de la segona diana, que va arribar a càrrec d’un Tejera que va demostrar la seva immensa i innegable qualitat, per, en una jugada personal, anotar el 2-0. Bogeria total al camp, gràcies a les dianes de dos centrecampistes, dos futbolistes no gaire acostumats a assolir xifres elevades de gols durant la seva carrera.

Són vuit dianes les que ha marcat el Nàstic des de l’arribada de Juan Merino. En tots els partits exceptuant en el duel contra l’Osca l’equip ha foradat la porteria contrària i, tres d’aquestes cinc dianes les han marcat centrecampistes. No és nou que un home que arrenca el partit des de la medul·lar sigui protagonista de cara al gol, ja que Luismi, fitxatge en aquest mercat d’hivern, també ha aconseguit fer-se un lloc en el marcador. Va ser al camp de l’UCAM Múrcia on el migcampista, que va actuar de central aquest passat cap de setmana contra el Numància, va anotar un gol que va significar un punt. Els gols de Tejera i de Cordero d’aquest dissabte també van donar punts, en aquest cas tres.

Uche, màxim realitzador

El futbolista que més vegades ha vist porteria en el Nàstic aquesta temporada és Ike Uche. Tot i perdre protagonisme en les darreres setmanes, l’africà lidera el rànquing golejador amb cinc dianes. Amb quatre, el segueix Juan Muñiz i, amb tres, apareixen el mateix Sergio Tejera i Álex López. Dos gols han marcat Stephane Emaná, Juan Delgado i Jean Luc, mentre que tanquen la llista de realitzadors del Nàstic, amb un gol marcat aquesta temporada, Achille Emaná, José Carlos. La resta de futbolistes encara estan inèdits de cara a porteria.

tracking