Diari Més

El CF Reus sap com fer-ho

Els de Natxo González saben com es guanya al Cadis, rival al qual s'enfronten aquesta tarda (16 hores)

Natxo, donant instruccions als seus.

El CF Reus sap com fer-hoXavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadis arribava a l'Estadi Municipal de Reus amb la moral pels núvols després d'haver golejat el Getafe (3-0), un dels principals candidats a l'ascens a Primera Divisió. Un nou bon resultat catapultaria els andalusos a la zona alta, i Reus no semblava el terreny més complicat per guanyar, almenys per a ells.

Doncs a la cinquena jornada, el Cadis va caure derrotat, 1-0, davant d'un gran CF Reus, un equip que va deixar clar que no venia de pas a la Segona Divisió A i que hi ha fet acte de presència per quedar-s'hi.

Els reusencs s'han d'agafar a aquest partit per demostrarse a si mateixos que poden derrotar al Cadis, al qual s'hi enfronten, a camp contrari, a partir de les 16 hores.

Candidats a pujar a Primera, els andalusos han de mostrat ser un gran equip, sobretot en la seva faceta ofensiva. De fet, són el tercer equip més realitzador de la categoria, i tenen a Ortuño en el seu màxim valedor, amb 14 gols marcats fins ara.

Per la seva banda, el CF Reus haurà d'afrontar el duel amb tres baixes. Máyor, l'absència més rellevant, encara no s'ha recuperat de les seves molèsties, i Chrisantus i Vitor Silva continuen en el dic sec.

Aritz López Garai i Pichu Atienza tornaran a l'onze després de complir sanció, igual que ho podria fer un Alberto Benito que està preparat per tornar a competir, en deixar enrere la seva lesió.

Així, Edgar Badia ocuparia la porteria i, per davant, Benito, Pichu Atienza, Olmo i Ángel Martínez serien els defensors. López Garai i Folch tornaran a jugar junts a la medul·lar i, per davant, David Haro, Miramón i David Querol podrien ser els escollits, amb Edgar Hernández a la punta d'atac.

tracking