Diari Més

Dos jugadors acaben ferits en una baralla al Pastoreta – Canonja

Els incidents es van produir al final del partit, de Tercera Catalana

El camp situat a

Dos jugadors acaben ferits en una baralla al Pastoreta – CanonjaReus.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit que disputaven aquest dissabte la Pastoreta i el CF Canonja, corresponent a la Tercera Catalana, va acabar amb una baralla que va deixar dos jugadors, un de cada equip, ferit. L’enfrontament ja es preveia d’alta intensitat, ja que locals i visitants es disputaven mantenir-se en les places capdavanteres de la classificació. Tot i així, el matx es va desenvolupar sense problemes fins a l’afegit, quan l’àrbitre va assenyalar un penal favorable al CF Canonja que va suposar el definitiu empat a dos.

A partir de llavors es van iniciar els fets. El porter local, Raúl Berlanga, va llençar la seva ampolla fruit de la frustració pel resultat final. Aquesta, va anar a parar a la graderia de darrera la porteria, on hi havia seguidors i familiars del conjunt visitant. Un dels jugadors del Canonja, Raúl Vázquez, va córrer cap a Berlanga per recriminar-li que llancés l’ampolla, ja que, per molt que «defensin des de la Pastoreta que l’ampolla va rebotar, el jugador rival estava lluny de la graderia i per a què hi acabés anant vol dir que la va llençar expressament».

A la graderia visitant es trobava la família de Vázquez, entre els quals hi havia la seva parella amb el seu fill. El jugador visitant va córrer a encarar-se amb el local Berlanga, «el vaig empènyer i ràpidament van venir dos jugadors rivals contra mi». Un d’ells va colpejar a la cara al jugador del CF Canonja, provocant-li un trau al cap que li va suposar set punts de sutura. El propi Vázquez reconeix que no sap amb què el van pegar: «Sé que a mà descoberta no va ser, em devia picar amb un anell o una canyellera perquè em va provocar directament el tall». A partir d’aquí, Vázquez ja no sap com van continuar els fets ja que se’l van emportar al vestuari per a ser atès i, finalment, traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus on se li van posar els punts al front.

Aquest mitjà ha intentat posar-se amb contacte amb membres de la Pastoreta per tal de conèixer la seva versió dels fets, però no ho ha aconseguit. Vázquez, el jugador del Canonja que va acabar amb un trau al cap, denuncia que la versió que s’ha fet conèixer per part del conjunt local no és certa: «Ells diuen que l’ampolla va sortir rebotada i que van llençar una pilota contra l’àrbitre però jo vaig veure que ho llençaven contra la graderia i per això em vaig encarar amb el porter rival». Precisament Berlanga va acabar amb un fort cop al rostre i una ferida a l'orella

Els Mossos d’Esquadra van haver de desplaçar-se fins al camp de la Pastoreta per tal d’intervenir a la baralla. Segons han explicat a aquest diari, la seva tasca principal va ser, a més d’investigar com van desenvolupar-se els fets, assegurar que l’equip visitant pogués abandonar les instal·lacions sense més complicacions.

tracking