Competir, patir i puntuar

El Reus suma un gran punt (0-0) al Carranza davant del Cadis

Querol, durant el partit.

Competir, patir i puntuarLaLiga

El Reus suca a Cadis i s’emporta un gran punt (0-0) després d’un partit dominat pels andalusos, tant per joc com per ocasions, però que ha acabat donant un empat que omple de moral als de Natxo González, que necessitaven un bon resultat després del partit de Sòria.

L’inici del Cadis ha estat realment fulgurant. Els andalusos han volgut intimidar al rival, i vaja si ho han aconseguit. En tan sols cinc minuts han estat a punt d’avançar-se en el marcador fins en dues ocasions. No ha volgut donar concessions el Cadis, tot i que ha arribat al final dels primers 45 minuts sense poder marcar.

En el 2’, Álvaro García ha aprofitat una mala entrega en defensa del CF Reus, ha recollit l’esfèrica a l’esquerra i ha centrat, trobant-se amb Ortuño, que ha rematat i, quan semblava que entrava, ha salvat Edgar Badia. El porter del CF Reus ha tornat a demostrar el seu excels estat de forma. Ja va ser el millor en el duel a Sòria, i avui ha tornat a destacar per sobre de la resta.

En el 5’ ha estat Aridane el protagonista. Ha estat en una falta lateral, en la qual la pilota ha acabat morta a peus del central. No ha escollit bé, ja que ha rematat desviat a la dreta d’Edgar, tot i que tenia tot el temps del món per pensar-s’ho i afusellar al meta del Reus.

Però no s’ha volgut quedar enrere el CF Reus i, en el 6’, ha estat a punt d’avançar-se a l’electrònic. Folch s’ha internat a l’àrea i, des de molt a prop del porter, ha disparat, ha superat al meta, però Carpio l’ha tret sobre la línia de gol.

Ha estat l’única ocasió dels reusencs, ja que el Cadis ha disposat de dues ocasions més per avançar-se. En el 38’, Ortuño rematava, arribant al primer pal, una centrada d’Álvaro García. La pilota, desviada. La connexió entre aquests dos jugadors ha estat realment espectacular durant tot el partit. Un centrava i l’altre rematava. Així una i altra vegada. A tres minuts del descans, Salvi ha buscat una centrada-xut des de l’esquerra en una acció en la qual l’ha habilitat Ortuño, qui ha conduït un gran contraatac.

La segona meitat ha començat exactament com la primera. El Cadis assetjant la porteria d’Edgar Badia i, el Reus, mentrestant, intentant aturar les constants escomeses del rival. La primera d’elles, en el 47’, amb, com no, centrada des de l’esquerra d’Álvaro. Aquesta vegada, però, qui rematava era Salvi llençant-se a terra i disparant massa alt.

El conjunt reusenc intentava adormir el partit, però necessitava més pausa, una pausa que només li podia donar, de tots els jugadors que hi havia a la banqueta, Jorge Miramón. Dit i fet. Natxo González ha apostat per sacrificar a Fran Carbia, força neguitós durant el duel, i ha donat entrada al mitja punta. No ha tingut el resultat esperat, però, el que buscava Natxo.

El Cadis ha continuat sent l’amo i senyor del duel, davant d’un Reus que veia com l’empat era el millor que li podia passar. En la idea d’intentar adormir al màxim el partit, Natxo González, a falta de dotze minuts, ha introduït el segon canvi. Haro per Jorge. Home per home. Calien homes de refresc per poder aguantar fins el final.

Passaven els minuts. El CF Reus, a la seva i Natxo, continuava movent la banqueta. L’últim a entrar ha estat Marcos Tébar, qui ha deixat assegut a Guzzo, a set minuts del final del duel. Al final, el Reus ha estat capaç de matar el partit, i d’emportar-se un gran punt.

CF REUS

Edgar Badia, Alberto Benito, Olmo, Pichu Atienza, Ángel, Ramon Folch, López Garai, Jorge Díaz (David Haro, 78’), Fran Carbia (Miramón, 67’), Guzzo (Marcos Tébar, 83’) i David Querol.

CADIS

Cifuentes, Brian Oliván, Servando, Aridane, Carpio, José Mari, Abdullah, Salvi (Aitor Garcia, 80’), Rubén Cruz (Aketxe, 71’), Álvaro Garcia i Ortuño.

GOLS

No n’hi va haver

ÀRBITRE

Eduardo Prieto Iglesias (Navarra). Va mostrar la targeta groga als locals Servando, Carpio i Ortuño; i als visitants Ángel Martínez i Ramon Folch