Diari Més

El tren de la permanència passa per derrotar a l'Alcázar

El CBT té clar que ha de començar a guanyar si no vol problemes

Orion, durant un salt.

El tren de la permanència passa per derrotar a l'AlcázarJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb moltes urgències però amb moltes ganes de competir. Així arriba el CBT al transcendental partit d'aquest dissabte a Alcázar de San Juan. Les últimes derrotes patides pels cebetistes fan que la situació en la classificació s'hagi complicat. El CBT està ara mateix a tres victòries de la permanència.

Els de Berni Álvarez necessiten començar a guanyar partits per enganxar-se a la lluita per la permanència i arribar vius a l'últim tram de lliga. La notícia positiva és que Berni Álvarez té a la seva disposició a tot l'equip, amb l'excepció de David Fernández, per al partit del dissabte. Salim Gloyd encara s'està recuperant de la seva fractura nasal i jugarà el partit amb una màscara protectora. Una victòria permetria al CBT afrontar el partit del divendres que ve en el Serrallo amb opcions de superar a Gandia en la classificació. El partit es disputarà en el pavelló Antonio Díaz Miguel d'Alcázar de San Juan i començarà a les 19 hores.

Alcázar Basket és una de les revelacions de la lliga. Recentment ascendits a lliga LEB Plata, els de Ciudad Real estan còmodament instal·lats en posicions de play-off d'ascens. Ara mateix, ocupen la setena plaça amb 11 victòries. Precisament, una de les derrotes patides per Alcázar a la primera volta va ser en el pavelló del Serrallo, quan el CBT es va imposar per 84 a 69.

Berni Álvarez, tècnic blau, creu que «Alcázar és una de les pistes més calentes de la lliga, la gent anima molt i ells estan molt còmodes jugant allí. Han guanyat a molts equips de la part alta». L'entrenador del CBT creu que el seu rival «és un equip amb molta presència de Thomas i Laguerre, claus en la direcció i en l'anotació de l'equip, però hi ha molts altres jugadors que aporten i ajuden a que l'equip estigui a dalt com Santonja, Villarejo o Díaz».

tracking