El Reus Deportiu La Fira es queda sense el ple de victòries

El Benfica 6-3 guanya gràcies a un gran tram final de Pedro Gil

Els portuguesos han guanyat gràcies a un gran final.

El Reus Deportiu La Fira es queda sense el ple de victòriesReus Deportiu

El Reus Deportiu La Fira no ha pogut fer el ple de victòries europees en la fase de grups en caure derrotat per 6-3 contra l'Sporting de Portugal aquest dissabte a la nit.

Tot i que gairebé tot el transcurs del partit ha estat favorable als reusencs, l'Sporting de Lisboa s'enduria la victòria gràcies a un Pedro Gil que ha marcat tres gols al final. El Reus s'avançaria mitjançant Àlex Rodríguez al minut 13 a passada de Salvat. Al minut 18, Caio empataria el partit pels portuguesos. Els mateixos protagonistes han repetit en els dos següents gols. Rodríguez anotava el 2-1 al minut 19 i Caio empataria de nou, ja en la segona meitat, al minut 31.

Marín no faltaria a la seva cita amb el gol i avançaria de nou als roig-i-negres al 32. En els últims minuts, els de Mariotti han acusat el desgast físic, i veurien com al minut 45 Taio els empatava el partit. A partir d'aquí, Pedro Gil s'encarregaria d'avançar l'Sporting i sentenciar el partit amb 3 gols.

Tot i la derrota, el Reus Deportiu La Fira ja estava matemàticament classificat per als quarts de final de la Copa d'Europa. El rival serà el Porto. La propera cita del Reus Deportiu La Fira serà la Copa del Rei, que es disputarà a Alcobendas entre el 23 i el 26 de febrer.