El CBT està més viu que mai

Els de Berni Álvarez guanyen a la pista de l'Alcázar (68-73)

Xavi Fernández, durant el partit.

El CBT està més viu que maiCedida

El CBT torna al camí de la victòria en un difícil partit i que s’ha decidit als últims segons. Els de Berni Álvarez han trobat moltes dificultats durant els 40 minuts de joc, però han sabut sobreposar-se a totes elles per aconseguir la segona victòria a domicili (68–73).

Els blaus han començat el partit com venen fent en les darreres jornades, amb concentració i demostrant que poden plantar cara al rival que tenen davant. En un inici on les defenses s’han imposat als atacs, els dos equips han necessitat més de cinc minuts per començar a veure cistella amb claredat. Els exteriors del CBT han començat a sumar de tres en tres per mirar d’encarrilar el quart. Dani Martínez ha pres la iniciativa ofensiva, amb 9 punts i col·locant un 13–19 a dos minuts per finalitzar el quart, mentre a la pintura Ferran Torres guanyava presència tant en punts com en rebots. Alcázar ha aprofitat els darrers instants de quart per igualar el marcador a 21 punts.

Semblava que els següents deu minuts servirien per a que Alcázar agafés les regnes del partit, però ha estat llavors quan ha aparegut Chuso per anotar dos triples consecutius i agafar una renda de 5 punts (24–29) en poc més de dos minuts disputats. El mateix temps que han necessitat els locals per recuperar el que havien perdut. El CBT no ha sabut mantenir ni ampliar aquest avantatge, i el partit ha tornat a equilibrar-se. Després d’uns minuts de transició, en els quals cap conjunt s’ha mostrat encertat, han estat els de Berni els que han posat una marxa més per tornar a recuperar els 5 punts d’avantatge perduts, i ampliar-la fins als 8. En pocs segons però, Alcazar ha tornar a reduir la diferència per marxar al descans amb un marcador de 34–39 favorable als de Tarragona.

El CBT ha començat el tercer quart de la millor manera possible, posant-se ràpidament 10 punts per sobre gràcies a anotar dos triples de forma consecutiva (34–44). Aquesta situació no ha tingut continuïtat, i Alcázar ha anat fent-se amb el domini del període, fins a col·locar-se a tan sols un punt dels blaus. El CBT ha mostrat nervis, però ha aconseguit arribar al quart decisiu manant en l’electrònic (47–51).

Els últims deu minuts han començat amb molta tensió. El CBT era conscient que depenia d’ell mateix per assolir la victòria, d’aquí la incertesa en l’inici de quart, fruit de la importància del partit. Dani Martínez seguia tirant dels seus, portant el pes ofensiu. Però el poc avantatge que aconseguia tenir el CBT, Alcázar responia no deixant-se sorprendre. Al tram final del partit s’arribava igualats, però amb una renda de 3 punts a gestionar (59–62). Els locals aconseguien posar-se a només a un punt, deixant que fos el CBT qui dictés sentència del partit. Els últims 15 segons han estat els definitius, i quan els blaus han jugat amb cap i tranquil·litat per emportar-se la victòria cap a Tarragona (68–73).