Diari Més

Contra el pitjor rival

El Nàstic rep la visita d'un Numància (18 hores) que només ha perdut un dels set darrers enfrontaments

Sergio Tejera, contra l'Alcorcón.

Contra el pitjor rivalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tren de la permanència pel Nàstic passa per guanyar, guanyar i guanyar. No hi ha més. No val empatar. S'ha de sumar de tres en tres si els tarragonins volen continuar la pròxima temporada a categoria professional.

El Nàstic segueix abonat al «fanalet vermell» de la categoria de plata, una situació que es repeteix setmana rere setmana i que preocupa molt tant al club com a l'afició, que veuen com el fantasma de la Segona Divisió B s'apropa cada vegada més.

Juan Merino, tècnic grana, vol que la primera d'aquestes victòries arribi davant del Numància, equip que visitarà aquesta tarda, a les 18 hores, el Nou Estadi. Precisament, els sorians no són el rival més indicat per començar una bona ratxa, ja que són un dels equips més en forma del campionat.

En els set últims enfrontaments, només han caigut derrotats en una ocasió, davant del Llevant. En aquests mateixos duels han cedit un empat i, els cinc restants, han estat victòries. Gairebé res.

Per la seva banda, el Nàstic només ha guanyat un dels sis últims enfrontaments, tots els que acumula Merino a la banqueta, un Merino que no podrà comptar amb Gerard Valentín de cara al duel, ja que el lateral continua lesionat.

Ha caigut de la convocatòria Stephane Emaná, que era dubte per problemes a la planta del peu, i tornen Álex López i Jean Luc, igual que un Iago Bouzón que es va perdre l'últim duel per sanció.

4-3-3

Juan Merino deixarà aparcat el sistema de cinc defensors, i jugarà amb quatre al darrere. Així, Manolo Reina seguirà sent titular sota pals i, a la defensa, actuaran Daisuke Suzuki en el carril dret i Mossa, en l'esquerre. A l'eix, Perone, si es recupera de les molèsties, acompanyarà a Djetei. Si no, serà Iago Bouzón l'escollit per jugar al costat de l'africà.

En el centre del camp, la gran novetat serà Lévy Madinda, qui estarà escudat per Luismi i actuarà al costat de Sergio Tejera. Aquest és el centre del camp que reclamen molts i, amb gairebé total seguretat, serà el que utilitzarà Merino.

A dalt, tornen els fitxatges del mercat d'hivern. Manu Barreiro actuarà en punta i, als costats, Achille Emaná i Juan Delgado, autor del gol del Nàstic de la passada setmana davant de l'Alcorcón.

tracking