Diari Més

Patinatge

Reus acollirà diumenge el campionat de Catalunya de Patinatge de velocitat

La prova, que se celebra per primer cop a Reus, es desenvoluparà en un circuit de 350 metres al carrer de Bèlgica

El patinatge de velocitat és una modalitat esportiva de gran vistositat pels espectadors i al mateix temps una especialitat d'una gran exigència física i habilitat per als participants

Reus acollirà diumenge el campionat de Catalunya de Patinatge de velocitatAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital del Baix Camp acollirà per primer cop, el proper diumenge 19 de febrer, el campionat de Catalunya de Patinatge de velocitat sobre rodes. Aquesta prova, organitzada per la Federació Territorial de Patinatge i el Club Patí Fènix amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus, es desenvoluparà en un circuit de 350 metres al carrer de Bèlgica. La competició tindrà lloc des de les 9h fins a la mitja tarda i provocarà una mínima afectació de trànsit.

El patinatge de velocitat és una modalitat esportiva de gran vistositat pels espectadors i al mateix temps una especialitat d’una gran exigència física i habilitat per als participants. En el campionat del proper diumenge a Reus de 9h a 11h es disputaran les proves de velocitat en categories Aleví a Sènior de 200 metres i volta a circuit. D’11.30h a 17.45 h es realitzaran proves de resistència categories Aleví a Sènior de 1.000 metres, 1.500 metres, 3.000 metres, 5.000 metres i 10.000 metres. Els premis es lliuraran a les 17.30h.

El Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha agraït a la Federació Territorial i Catalana de Patinatge l'elecció de Reus com a seu d'aquesta competició. «Amb aquesta iniciativa es potenciarà el patinatge de velocitat a la nostra ciutat de manera que contribueixi a situar-la també com a referent d'aquesta modalitat i s'ampliï la gran presència que té des de fa anys el patinatge a escala local en les diferents especialitats», ha expressat Cervera.

Com a activitat complementària el Club Reus Patina i Decathlon Reus desenvoluparan diferents accions gratuïtes d’iniciació al patinatge durant el matí d’aquest diumenge, amb l'objectiu de promocionar i consolidar aquesta modalitat entre la ciutadania.

tracking