Diari Més

Només dos han guanyat a Carranza

Oviedo i Valladolid han causat els únics disgustos a l’afició del Cadis, que espera un CF Reus prolífic a domicili

El central Pichu Atienza, el lateral Alberto Benito i el migcentre Aritz López Garai tornen a estar disponibles per a l'encontre.

Només dos han guanyat a CarranzaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tota una volta després que la diana de Fran Carbia, al minut 83’, desfermés a l’Estadi la celebració de la primera victòria del CF Reus com a local a Segona, els homes de Natxo González visiten Carranza de camí a retrobar-se amb el «flow» que els ha faltat en les darreres jornades. S’hi trobaran Cadis que només ha deixat escapar, davant la seva afició, sis punts en les 25 jornades disputades, i que gaudeix instal·lat al tercer lloc de la classificació, en places de play-off a Primera Divisió, ara com el millor novell de la plata. Les xifres del conjunt groc contrastes amb les dels reusencs, que han recollit pràcticament la meitat dels 33 punts que atresoren en enfrontaments a domicili. Deixar enrere les fronteres de Reus no és un problema per a l’equip roig-i-negre, disposat a redreçar una dinàmica que, tot i que només ha deixat una derrota en els últims cinc caps de setmana, tocava fons a Los Pajaritos sota el domini d’un Numància que va quedar-se amb un 1-0 i que podria haver fet bastant més.

El matx al feu del Cadis serà aquest diumenge, però, de color negre. Almenys a les graderies. I és que la Federació de Penyes Cadistes ha convocat una mocadorada de dol en protesta per l’arbitratge al partit contra el Getafe qui, al seu torn, també havia arrencat la cita enmig d’una xiulada massiva per queixar-se del tracte rebut a l’Estadi. Al seu fortí, el Cadis ha completat 13 partits d’on han sortit vuit victòries i tres empats. La plantilla que comanda Álvaro Cervera només ha ensopegat dos cops: contra l’Oviedo (0-2), en la cinquena jornada de Lliga, i davant el Valladolid (21), fa cinc setmanes. Toché, Linares i Joan Jordán són els tres jugadors que han marcat aquesta temporada a Carranza, on els grocs anoten la primera diana, de mitjana, al minut 39 –i en fan 1,69 per partit– però n’encaixen també la primera –reben 0,69 per jornada– al minut 38.

Recursos per a tot

A falta que l’entrenador concreti les baixes de cara a l’encontre, el CF Reus ha demostrat de sobra la capacitat de les seves 25 peces de respondre davant qualsevol compromís. El darrer en fer-ho, un Raphael Guzzo que comença a guanyar protagonisme a l’equip després d’una primera meitat de competició grisa i que esgarrapava minuts contra Mirandés i Numància. Els qui segur que estaran disponibles són Pichu Atienza i López Garai. Ambdós tornen de les respectives sancions per matx contra el Getafe. També Alberto Benito, que ja va completar la setmana passada el procés de recuperació pel vessament al turmell i torna a posar competència a la posició que ha estat ocupant Joan Campins.

tracking