Diari Més

Natxo González: «Hem d'intentar evitar faltes innecessàries»

El tècnic del CF Reus avisa del perill del Cadis en centrades laterals

Natxo González, acompanyat de Xavi Bartolo.

Natxo González: «La intel·ligència s'ha d'imposar al cor»Xavi Guix-CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus mesura forces aquest diumenge amb el Cadis (16 hores, al Ramón de Carranza), en un xoc contra un dels millors equips de la Segona Divisió A. Natxo González, entrenador dels reusencs, prefereix centrar-se en el seu propi equip, que en buscar debilitats del rival. En aquest sentit, ha manifestat aquest migdia en roda de premsa que «en aquestes setmanes estàs molt centrat en el que fa referència a tu. Ells tenen a Ortuño, que és una referència pels gols que porta. També compten amb Aketxe».

Natxo creu que el perill dels andalusos arriba, principalment, per les bandes, ja que «són ràpids, tenen molt de desequilibri. Arriben amb moltes centrades laterals». Per aquest motiu, ha deixat ben clar que és vital donar concessions al rival en centrades des de la banda. Per poder fer-ho «hem de tractar d’evitar faltes innecessàries», ha dit.

Els de la capital del Baix Camp van perdre la passada setmana a Sòria contra el Numància (1-0), en un duel en el qual el rival li va passar per damunt en tot. «Defensivament vam ser inferiors en tot i, ofensivament no ens va sortir res. Hem de reconèixer els problemes que vam tenir. Va ser el pitjor partit», ha reconegut Natxo González.

tracking