Diari Més

Juan Merino: «El sistema depèn dels jugadors»

L'entrenador del Nàstic creu que Emaná juga «nerviós» i té «afany de protagonisme» al Nou Estadi

L'entrenador del Nàstic, Juan Merino.

Juan Merino: «Signo 4 punts dels pròxims 6»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino, entrenador del Nàstic, ha explicat avui per què no van ser titulars Achille Emaná i Manu Barreiro el passat dissabte, davant de l'Alcorcón, al Nou Estadi. «Aquí no es fan experiments. Miro el que fan als entrenaments, i als partits. Achille i Manu són els primers que volen fer-ho el millor possible. A Achille el veig millor fora, i a casa el veig nerviós, amb un afany de protagonisme molt gran. Però és per ambició. Comptant amb Juan Delgado, tenim cinc davanters i, normalment, els equips juguen amb dos», ha manifestat.

A més, l'entrenador grana ha confirmat que Perone és dubte de cara al partit de demà contra el Numància (sis de la tarda), així com també ho és Stephane Emaná. «Bruno té molèsties i és dubte de cara al partit de demà. Stephane també és dubte per un problema a la planta del peu», ha confirmat.

Pel que fa a l'ambició del seu equip, ha deixat ben clar que «cada partit pensem en guanyar. Per a nosaltres és una final més, i tres punts» i també ha parlat del tan discutit sistema de cinc defensors que està utilitzant habitualment amb el Nàstic: «El sistema depèn dels jugadors».

Finalment, Merino ha recordat que ja havia avisat que la permanència no seria una cosa senzilla pel Nàstic, ja que «sabíem que no seria cosa de quatre o cinc setmanes. Som últims. Portem vint setmanes últims, però aquest equip va en creixement, o almenys això és la sensació que em dóna a mi».

tracking