Diari Més

Bruno Perone es lesiona i és dubte pel partit contra el Numància

Stephane Emaná està pràcticament recuperat de les seves molèsties i podrà jugar aquest dissabte davant dels sorians

Bruno Perone, entrenant amb el primer equip del Nàstic a Salou.

Bruno Perone es lesiona i és dubte pel partit contra el NumànciaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nou contratemps per al Gimnàstic de Tarragona. Un dels seus pilars bàsics es va lesionar durant l’entrenament d’ahir i podria causar baixa de cara a l’enfrontament d’aquest dissabte contra el Numància.

Es tracta de Bruno Perone, futbolista que es va haver de retirar de la sessió d’ahir, i que és seriós dubte de cara al transcendental duel contra els sorians de demà. Perone va sentir un dolor i va decidir parar. Els serveis mèdics del Nàstic, conjuntament amb l’entrenador, Juan Merino, hauran de decidir entre avui i demà si un dels centrals titulars en les últimes setmanes juga contra el Numància o, per contra, descansa de cara al partit del diumenge de la setmana vinent, a La Romareda, davant del Saragossa (vuit del vespre).

Des de la seva arribada, Bruno Perone ha estat un jugador imprescindible en els esquemes de Merino. Tant en defensa de quatre com en defensa de cinc, la més utilitzada, el fitxatge del mercat d’hivern del Nàstic ha resultat titular indiscutible. Perone ha estat un dels futbolistes més regulars des de principis d’any, tot i la mala ratxa de l’equip, que s’allarga des de principis de temporada. Si Juan Merino pogués comptar amb ell pel partit contra el Numància serà, sense cap mena de dubte, un dels titulars. Si no, s’obre un nou ventall de possibilitats, en el qual entraria un futbolista que ha brillat per la seva absència en les darreres setmanes a causa de la seva convocatòria per disputar la Copa Àfrica amb la Selecció de Camerun.

Djetei

Es tracta de Mohammed Djetei, el qual recuperaria la titularitat, i formaria part d’una defensa de cinc futbolistes en la qual Lobato seria el carriler dret; Mossa, el lateral esquerrà; i ell mateix, juntament amb Daisuke Suzuki i Iago Bouzón, els centrals. Cal recordar que Bouzón no va jugar la passada jornada per sanció, i que aquesta setmana recuperarà la titularitat. El gran sacrificat seria Xavi Molina, titular la passada setmana davant de l’Alcorcón. Per altra banda, Stephane Emaná arribarà a temps per jugar el partit. El futbolista es va entrenar ahir amb gairebé total normalitat i, per tant, seria un dels escollits per entrar a la convocatòria de divuit futbolistes que proposaria Juan Merino.

L’entrenador del Nàstic ha dipositat sempre la seva total confiança en un futbolista que es va convertir en heroi a Lugo i que sempre aporta tot el seu esforç i la seva dedicació a l’equip, amb una lluita incansable sobre la gespa.

tracking