Diari Més

Els cinc desapareguts amb Merino

Uche, Jean Luc, Álex López, Dimitrievski i Lévy Madinda han perdut protagonisme amb l’arribada del tècnic del Nàstic

Ike Uche, durant el duel que el Nàstic va disputar contra el Tenerife al Nou Estadi.

Els cinc desapareguts amb MerinoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arribada de Juan Merino a la banqueta del Nàstic ha deixat ja moltes conclusions. De moment, són sis enfrontaments els que ha tingut l’andalús a la banqueta del Nàstic, sis duels en els quals només ha aconseguit una victòria, però també ha patit únicament una derrota. Els quatre empats són el que està condemnant el tècnic grana fins ara i, de retruc, a l’equip i al club.

Deixant els resultats a banda, han estat molts els canvis que ha patit l’equip des de l’arribada del nou entrenador. Un altre dels més cridaners és el canvi de sistema. Tret del principi, Juan Merino ha apostat per actuar amb cinc defensors, i aquesta circumstància porta a un tercer canvi des de la seva arribada, com és la desaparició pràcticament absoluta d’alguns futbolistes que estaven sent molt importants amb Vicente Moreno.

Concretament, es podria parlar de cinc jugadors, que tenien un gran protagonisme, però que ara, per unes circumstàncies o unes altres, han anat perdent minuts en benefici d’altres jugadors que tenien menys protagonisme, i també dels futbolistes que han arribat en aquest mercat d’hivern.

Dimitrievski

Per línies, el primer gran canvi s’ha vist a la porteria. Stole Dimitrievski. El meta macedoni era titular indiscutible per a Vicente Moreno, després de prendre-li el lloc a Saja. L’argentí va marxar en el mercat d’hivern, i ara Merino confia en Manolo Reina, que va tornar a l’onze després de recuperar-se del trencament de peroné. Merino sempre ha justificat que juga Reina perquè «és el veterà», i aquest ha estat el seu motiu per deixar al banc al que estava sent un dels millors porters de la categoria.

Lévy Madinda

Tornava de la Copa Àfrica, i va quedar fora de la convocatòria. Després, ha entrat entre els divuit convocats, però no ha disposat de minuts. En el segon tram de la passada temporada va ser el millor en el centre del camp, i ara està per darrere de Tejera, Luismi i Cordero.

Jean Luc

L’extrem sembla que no agrada gaire a Merino. És un futbolista explosiu, i que no està sempre al cent per cent físicament, però s’havia convertit en un imprescindible per al Nàstic a les segones meitats. Ara, ni per a això. L’equip el necessita, i l’afició ho sap.

Álex López i Uche

Álex López també ha desaparegut completament de les convocatòries. Important per a Vicente Moreno, no té gaire transcendència en els esquemes de Merino, que prefereix apostar per altres davanters. Tot i que confia una mica més en Uche, aquest tampoc està dels primers de la filera. Queden molts partits, i l’entrenador haurà de provar totes les opcions que té disponibles. De jugadors, no n’hi falten.

tracking