Diari Més

La final de les finals

El Nàstic rep aquesta tarda a l'Alcorcón sabedor que, si no guanya, pot dir adéu a moltes coses

Daisuke Suzuki, durant el duel al Nou Estadi contra el Tenerife.

La final de les finalsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic afronta avui la final de les finals. A partir de les 18 hores, els tarragonins rebran la visita de l'Alcorcón, en el primer dels dos duels que hauran de disputar a casa, davant de la pròpia afició.

Una setmana després de què vingui l'Alcorcón a Tarragona, serà el Numància l'encarregat de visitar el Nou Estadi. Aquests dos partits seran claus per definir el futur immediat d'un equip que continua situat en el «fanalet vermell» de la classificació, i que no té les millors perspectives de cara a les seves opcions de permanència.

Mentre que el Nàstic és cuer, el seu rival ha aconseguit allunyar-se una mica de les posicions de descens. Concretament, són quatre punts els que separen l'Alcorcón de la zona crítica.

Tejera és dubte

Juan Merino ha convocat a 19 jugadors de cara al duel, ja que Sergio Tejera és dubte pel partit. El jugador no va poder acabar ahir l'entrenament a causa d'una punxada muscular que va patir, però el tècnic grana podria arriscar i situar-lo a l'onze.

Tot i que es podia preveure que Juan Merino havia de sortir amb quatre defensors a causa de la sanció de Iago Bouzón i de la lesió de Gerard Valentín, finalment tot apunta que l'entrenador sortirà amb cinc al darrere, tal com ha fet en les darreres jornades.

Lobato podria ser la sorpresa

Si finalment Juan Merino surt amb cinc defensors, els centrals seran Xavi Molina, Perone i Daisuke Suzuki. El lateral esquerre serà Mossa, i Lobato seria la sorpresa a la banda dreta. El jugador, que ja està completament recuperat de la seva lesió, ja és una opció que va avançar fa dues setmanes el tècnic si Valentín patia algun contratemps.

En el centre del camp, Luismi, Tejera i Cordero podrien ser els escollits, mentre que a dalt, Achille Emaná i Juan Delgado seguiran sent titulars. No es descarta l'entrada a l'onze d'Stephane Emaná, ja recuperat del cop que va patir fa quinze dies.

tracking