Diari Més

Juan Merino tornarà a la defensa de quatre per rebre a l'Alcorcón

El tècnic grana modificarà, amb gairebé tota seguretat, la seva idea inicial, per la situació i per les baixes que té l’equip

Una ima

Juan Merino tornarà a la defensa de quatre per rebre a l'AlcorcónLevante-EMV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino porta un mes i mig al Nàstic, i ha estat motiu de discussió per la forma de jugar que té l’equip i pels resultats del conjunt grana. L’única derrota que suma el tècnic andalús des de la seva arribada a Tarragona és la d’aquest diumenge, al Ciutat de València, i davant del Llevant. Ara bé, el fet de jugar amb cinc defensors està sent motiu de discussió.

Merino ha jugat en els seus últims partits amb cinc homes al darrere, però les baixes que presenta l’equip, unides a les necessitats que té l’equip de sortir a atacar davant de l’Alcorcón i del Numància al Nou Estadi, que són els dos pròxims rivals del club grana, podrien motivar que l’entrenador apostés per jugar amb quatre defensors.

Iago Bouzón no podrà jugar per sanció aquest dissabte, igual que no ho podrà fer Gerard Valentín per lesió. Aquesta circumstància, unida al fet que el club no compta amb un carriler dret d’urgència, provocarien que Merino hagués d’apostar pel 4-4-2 o pel 4-2-3-1.

En aquest sistema, Daisuke Suzuki podria ser el lateral dret, i Perone i Xavi Molina actuarien de centrals, amb Mossa en el lateral esquerre. No hi ha gaire més opcions, ja que si Merino continués apostant pel 5-3-2, Giner hauria d’actuar de carriler dret, Suzuki, Perone i Molina a l’eix, i Mossa per l’esquerra. En el cas, improbable, que Merino seguís apostant pels cinc defensors, Giner tornaria a actuar a cama canviada, com va fer al Ciutat de València, on se’n va sortir prou bé.

Dos entrenaments

Encara resten dos dies d’entrenaments abans del duel contra l’Alcorcón, tot i que Merino ja té prou clar el que farà. No ho ha desvetllat, ni ho farà. El fet és que el Nàstic es juga gran part de les seves opcions de permanència contra els madrilenys, i una opció massa defensiva podria portar a l’equip a arriscar-se massa, ja que tot el que no siguin tres punts significarà un fracàs.

tracking