Diari Més

La Challenge Ciclista la Canonja se celebrarà l'11 i el 18 de febrer

La prova ciclista arriba a la seva 31a edició

D'esquerra a dreta, el president del Club Ciclista la Canonja, Francesc Estellé Ros, amb l'alcalde de la Canonja, Roc Muñoz i el regidor d'esports, Paco Domínguez.

La Challenge Ciclista la Canonja se celebrarà l'11 i el 18 de febrerCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja acollirà els dissabtes 11 i 18 de febrer la 31 edició de la Challenge, la prova ciclista social per etapes més important de les comarques tarragonines, que organitza

El Club Ciclista la Canonja amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi.

La cursa es dividirà en dues etapes, el Trofeu Sant Sebastià i el Trofeu d’Hivern. El Trofeu de Sant Sebastià tindrà lloc el 11 de febrero amb sortida a les 15 hores des del poliesportiu Josep Canadell i Veciana. Els corredors cobriran una distància de 88,5 quilòmetres, amb el Coll de la Batalla com a principal dificultat, amb el següent recorregut: La Canonja, El Morell, Vilallonga, La Selva del Camp, Coll de la Batalla, Vilaplana, Alforja, Les Borges del Camp, Maspujols, Aleixar, Vilaplana, Coll de la Batalla, La Selva del Camp, Reus, La Canonja

El Trofeu d’Hivern se celebrarà el 18 de febrero a la mateixa hora amb la meta al carrer Raval, davant de la Societat la Nova Amistat. El recorregut serà de 87,00 quilòmetres, amb el Coll de la Teixeta com a punt més alt i amb el següent itinerari:

La Canonja, Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alt de Montclar, Duesaigües, Coll de La Teixeta, Riudecols, Les Borges del Camp, Reus La Canonja.

tracking