El CBT frega la victòria, però acaba caient derrotat a Granada (96-89)

Els tarragonins van donar la cara en tot moment

Xavi Fernández busca oferir una assitència durant el partit.

El CBT frega la victòria, però acaba caient derrotat a Granada (96-89)Fermín Rodríguez

El CBT va caure derrotat, aquest dissabte, 96-89, al camp del totpoderós Granada, un equip que aspira clarament a l’ascens de categoria. El Granada va començar el partit demostrant per què és un dels millors equips del campionat. Un primer parcial de 6-0 i el fet de dominar clarament els rebots, sobretot l’ofensiu durant els primers minuts, va posar les coses de cara als locals.

El CBT va necessitar dos minuts per començar a carburar ,i quan ho va fer, va donar la volta al marcador anotant-se un parcial de 0-7 amb triple de Chuso inclòs. Això va fer reaccionar els andalusos, que es van posar 22-11 a falta de 2 minuts. Els de Berni van poder controlar el darrer tram de partit i deixar el marcador a la seva finalització en 23-18.

El CBT va sortir entonat en el segon període. Amb un treball intens a ambdues cistelles, els de Tarragona van tornar a posar-se per davant en el marcador, sorprenent de nou al Granada. Chuso es va erigir com l’home referència del seu equip durant tot aquest temps, escollint amb encert les diferents accions ofensives. El marcador va passar a tenir diferent dominador durant uns instants, fins que Orion va anotar un triple per posar el seu equip per davant (38-36). En aquest tram de partit la superioritat de l’equip de Pablo Pin es va fer evident, tot i no poder marxar al descans amb un avantatge de 4 punts (45-41).

La dinàmica ascendent del Granada es va reafirmar amb l’arrencada del tercer quart. Els andalusos es van mostrar més fluids en atac, anotant amb facilitat i marxant de nou 10 punts per sobre del CBT (55–45). Un joc rapidíssim en atac i la pressió a tota la pista van posar en dificultats el CBT, que per primera vegada va veure com se li posava el partit molt coll amunt, després de plantar cara durant 20 minuts. Aquesta vegada, l’embranzida del Granada no va tenir volta de full i ha finalitzat el quart amb un marcador a favor de 73-61.

Però el CBT encara tenia deu minuts per lluitar fins al final. Si bé l’inici de quart no va ser esperançador, amb un Bowie que seguia intractable, el CBT va tenir paciència per apropar-se de nou, tot i fer-ho a poc a poc. Dos triples consecutius de Xavi i Diego, i un 2+1 de Chuso van portar la diferència per sota dels deu punts (82-76). Faltaven 5 minuts per disputar-se. Els andalusos jugaven amb calma i el CBT necessitava trobar-la. De la mà de Ferran Torres, amb 4 punts consecutius, un 2+1 de Gallardo i un triple de Chuso, tot en atacs seguits el CBT es va posar a només 2 punts del seu rival i a falta d’un minut per acabar. Però un triple de Carlos de Cobos a 20 segons va acabar sent definitiu. Al final, el Coviran Granada es va emportar el partit per 96 a 89.