Diari Més

Volia jugar amb la mà trencada

David Fernández segueix recuperant-se de la seva lesió

David Fernández, en acció.

Volia jugar amb la mà trencadaJC Borrachero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Fernández és un d'aquests jugadors que no s'amaguen en cap circumstància. El capità del Club Bàsquet Tarragona està lesionat des que el passat 9 de desembre es va fracturar el cinquè metacarpià de la seva mà dreta. Era el segon quart del partit que el CBT disputava, a León, contra l'Agustinos Leclerc, i un cop desafortunat va acabar amb el partit de David Fernández, que una setmana més tard passaria per quiròfan. Malgrat que s'havia trencat la mà, el capità del CBT va intentar continuar jugant el partit fins que es va adonar que no podia ni botar la pilota.

És només un detall que exemplifica el caràcter d'un capità que sempre dóna la cara. «La setmana que ve tinc visita amb la doctora que em va operar, de moment s'estan complint els terminis previstos», detalla el jugador sobre la seva lesió. La radiografia que li faran a David la setmana que ve marcarà els terminis de recuperació i el jugador diu que «espero estar entrenant amb l'equip d'aquí a poc temps i ajudar en els partits».

David Fernández reconeix que l'equip no està passant pel millor moment, ja que «la derrota de la setmana passada va ser dura, era un dels partits més importants i al final les coses no van sortir com pensàvem». No obstant això, David Fernández té molt clar el camí a seguir: «Aara toca seguir esforçant-nos perquè hem de revertir la situació». En aquest sentit, l'equip ha rebut bones notícies en els últims dies i està començant a recuperar jugadors.

El director de joc del CBT creu que és important canviar la dinàmica. «Hem de començar a guanyar, aquí l’important són les victòries, quan aconseguim tornar a guanyar l'equip agafarà més moral i li ajudarà a entrenar millor durant la setmana», manifesta. La primera oportunitat del CBT per canviar la dinàmica i tornar a guanyar serà dissabte que ve en la difícil pista del Coviran Granada, campió de la copa LEB Plata.

Amb gairebé 200 partits com cebetista, David Fernández viu una circumstància que mai li havia afectat, la d'una lesió de llarga durada. La lesió tampoc fa que el capità blau s'amagui. «El meu treball ara és ajudar des de fora de la pista, no és fàcil per a un jugador, però intento fer tot el que es pot. Anímicamente intento ajudar a la gent que està més tocada o donar algun consell», apunta. Tot i aixó, el lloc natural de David és en la pista, i no a la banqueta, ja que «em poso molt nerviós veient els partits des de la banqueta, m'agradaria tornar al més aviat possible per ajudar a l'equip».

tracking