El Vendrell puntua a casa davant del Liceo (2-2)

Els vendrellencs s'han posat per davant en el marcador en dues ocasions

Una imatge del duel.

El Vendrell puntua a casa davant del Liceo (2-2)Cedida

El Moritz CE Vendrell empata a dos gols amb el Liceo en el final del seu Tourmalet particular.

El Vendrell va inaugurar el marcador al minut 11 amb un gol de Xixi Creus, culminant una jugada iniciada darrera de la porteria. Dos minuts després, Marc Coy, amb un xut llunyà, va fer l’1 a 1. A tres minuts per al final de la primera part, Jordi Ferrer va fer el segon per al Vendrell. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

Al començament de la segona part el Vendrell va fer la desena falta. Roger Molina va aturar la falta directa executada per Toni Pérez. Al minut 31 va caure la falta número deu del Liceo. Xixi Creus no va poder superar Malián. Tot seguit, els àrbitres van treure targeta blava a Josep Lamas. En aquesta ocasió, Xixi Creus va estavellar la pilota al travesser en la falta directa. Al minut 39, Martín Payero va fer el 2 a 2. Al minut 32, Edu Fernández va veure targeta blava. Molina va aturar la falta directa tirada per Payero. Amb l’empat a dos gols va finalitzar el partit.