Diari Més

Pàdel

Jugar a pàdel té premi al TennisPark de Tarragona

El club sortejarà una Harley-Davidson entre els inscrits al Challenge de Pàdel d'aquest 2017

Xavi Pueyo, director del TennisPark, amb Kimy Pons, gerent de Harley-Davidson Tarraco.

Jugar a pàdel té premiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una Harley-Davidson 750 Street. Aquest serà el regal estrella del Challenge de Pàdel TennisPark d'aquest 2017, que se sortejarà entre tots els inscrits. El club preveu que més de 1.500 persones s'apuntin a aquest circuit tarragoní. L’acord amb Harley-Davidson Tarraco, que en serà el patrocinador principal, permetrà que enguany un jugador o jugadora de pàdel surti del Club de Cala Romana conduint una moto d’aquesta mítica marca nord-americana.

El Challenge arribarà enguany a la seva quarta edició anual i com a novetat, a nivell organitzatiu, s’ha previst que dels cinc Opens programats, tres d’ells siguin federats, «la qual cosa suposa un clar reconeixement de la Federació Catalana de Pàdel a una competició que cada cop té més prestigi i seguidors», assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark.

Per tal de poder atendre aquesta novetat el Challenge, que començarà al mes de febrer, s’allargarà fins al mes de setembre, quan abans acabava al juliol. «Aquest timing ens afavoreix, ja que ens deixa més espai entre Open i Open. D'aquesta manera, es farà que l’interès per jugar-lo sigui encara més gran».

El Challenge de Pàdel es juga a les set pistes del Club, i aquest serà el calendari pel 2017:

  • 1r Open:del 19 al 26 de febrer (federat).
  • 2n Open:del 31 de març al 9 d’abril.
  • 3r Open:del 19 al 28 de maig.
  • 4t Open, del 16 al 23 de juliol (federat).
  • 5è Open:del 10 al 17 de setembre (federat).
  • Màster Final:del 27 al 30 de setembre.
tracking