Diari Més

Stephane Emaná es queda al Nàstic

Els dos gols a Lugo d’aquest dissabte ajuden a l’africà a complir el seu somni de quedar-se a Tarragona i no sortirà cedit

Stephane Emaná, a l'esquerra de la imatge després de marcar el gol que va suposar la victòria a Lugo.

Stephane Emaná es queda al NàsticEl Progreso de Lugo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Existien dubtes al Gimnàstic de Tarragona sobre si Stephane Emaná havia de continuar aquesta temporada a la disciplina del primer equip o bé havia de marxar a algun club de Segona Divisió B per guanyar els minuts que, en principi, no tindria aquí. De fet, el petit dels Emaná no és dels jugadors que més ha jugat en el que va de temporada i, fins aquest dissabte, no havia tingut un protagonisme destacat. Però el futbol és així. Jugadors que no acaben d’entrar en els plans de l’entrenador, que surten una estona i que acaben donant els tres punts al seu equip.

Aquest és el cas d’Stephane Emaná. El club rumiava la possibilitat de l’esmentada cessió, davant de l’interès de diversos clubs de Segona Divisió B i, fins i tot, d’algun de la categoria de plata. Doncs, ara mateix, la marxa de l’africà no és possible. O sigui, que Stephane Emaná es quedarà al Nàstic, com a mínim, fins a final de temporada.

La seva màxima il·lusió era la de no marxar, i així ho va deixar clar després de marcar el tercer gol de l’equip, el segon del seu compte particular, a l’Ángel Carro, on el Nàstic va sumar els tres punts gràcies al 2-3 assolit contra els de Luis César. Immediatament després d’anotar la diana, quan mancaven dos minuts per a la finalització del duel, Emaná va fer un gest clar i concís. Amb les mans, va assenyalar-se a ell mateix i al camp. O sigui, que volia dir «Jo em quedo aquí», o «em vull quedar aquí». El cas és que els seus desitjos seran ordres, i Emaná podrà quedar-se a Tarragona amb el seu germà.

Achille ha ajudat a Stephane en tots els sentits des de la seva arribada. El germà gran no només l’ajuda al camp, i el fa ser millor futbolista, sinó que en una entrevista concedida al Diari Més ja va manifestar obertament que creia que el millor per a l’Stephane era que es quedés a Tarragona i que continués al seu costat amb la seva progressió.

Achille els fa millors.

I és que Achille Emaná, deixant de banda si està en un bon moment de forma o no, és un futbolista que, indiscutiblement, fa millors als companys que té al seu costat. Va passar la temporada passada amb José Naranjo, futbolista que va passar de l’ostracisme a les alineacions de Vicente Moreno a ser el màxim golejador del Nàstic i marxar traspassat al Celta.

El que sí marxa és Boiro. El futbolista ha rescindit el seu contracte amb el Nàstic i ja no forma part del club grana. El centrecampista va signar amb el Nàstic al final del mercat d’estiu, però no va arribar a Tarragona fins un mes després. No ha acabat de convèncer i se li buscava una sortida. L’Osasuna B s’havia interessat en ell, però sembla que, de moment, no fitxarà pels de Pamplona. El jugador, després de rescindir el contracte, ja no té cap vinculació amb l’entitat grana. Encara té una setmana per davant per intentar trobar una nova destinació.

tracking