Diari Més

Tres punts obligats a Lugo

El Nàstic juga aquesta tarda a terres gallegues (18 hores) amb la victòria com a única possibilitat

El Nàstic, celebrant un gol contra el Lugo a la primera volta.

Tres punts obligats a LugoCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa moltes setmanes que la victòria es presenta com a única medicina per a un Nàstic que està malalt de punts i que necessita veure com comença a sumar de tres en tres per poder aixecar el vol.

No hi ha cap dubte que al «fanalet vermell» de la categoria de plata del futbol espanyol no li serveix res més que guanyar i guanyar per tenir alguna possibilitat de salvar-se. Però les setmanes van passant, i l'equip que ara entrena Juan Merino només ha estat capaç de guanyar tres enfrontaments dels 21 disputats.

Guanyar aquesta tarda a Lugo significaria sumar tres punts vitals, necessaris, obligats. Per aquest mateix motiu, després del decebedor empat a Múrcia davant de l'UCAM, les esperances de salvació passen per poder guanyar a l'Anxo Carro, davant del Lugo.

Són sis les baixes que tindrà Juan Merino per afrontar el duel. Dues, per estar convocats amb les seves respectives seleccions a la Copa Àfrica: Mohammed Djetei i Lévy Madinda; dues més per lesió: Xavi Molina i Cristian Lobato; i dues més per sanció: Ike Uche i Juan Delgado.

Així les coses, el ventall de possibilitats que té Juan Merino per realitzar una alineació en condicions no és gaire elevat. A la porteria jugarà Reina. En defensa, de dreta a esquerra, Daisuke Suzuki, Iago Bouzón, Bruno Perone i Mossa; al doble pivot, són indiscutibles Luismi i Tejera; a les mitges puntes, José Carlos, Muñiz i Emaná, amb Manu Barreiro per davant.

tracking