Diari Més

Querol: «El que més recordo és sentir l'impacte dels tacs al llavi»

Casto, amb qui l’atacant del CF Reus va coincidir en l’etapa al filial del Betis,  va disculpar-se després del partit pel cop que ha costat tres punts de sutura

David Querol, amb les mans al cap, acompanyat pel doctor Roca en abandonar la gespa en llitera.

Querol: «El que més recordo és sentir l'impacte dels tacs al llavi»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atacant roig-i-negre David Querol ha deixat enrere sense més contratemps el període en observació que travessava a conseqüència del cop de peu que va propinar-li a la cara el porter de l’Almeria, Casto, en el duel de tancament de la primera volta de Lliga, diumenge a l’Estadi. El reusenc, que pateix un traumatisme facial amb ferida al llavi, ha necessitat tres punts de sutura pel tall que els tacs de la bota del meta, a la seva sortida davant un tret del reusenc que buscava el 2-0, van provocar-li a la boca. Estarà preparat per reincorporar-se als entrenaments, pendent de l’ok definitiu dels serveis mèdics del CF Reus, en la sessió d’aquest dimecres.

«Ara em trobo bé. La veritat és que va ser més l’impacte, l’ensurt i el que podria haver estat», explicava ahir el futbolista, encara amb molèsties al llavi «sobretot a l’hora de parlar, de riure o menjar, que és quan ho passo pitjor». Diumenge, en finalitzar el partit, Casto «va venir a disculpar-se i vam estar parlant una estona». El meta de l’Almeria i Querol es coneixien abans del xiulet inicial a l’Estadi. I és que tots dos havien coincidit al Betis, durant l’etapa del roig-i-negre a terres andaluses, entre 2011 i 2013, quan «ell era el porter del primer equip i jo, tot i que jugava al filial, vaig passar força temps entrenant amb la primera plantilla».

La «bona relació» entre ambdós

«Érem bons companys, la veritat és que teníem bona relació» i el vincle entre un i altre va deixar-se veure sobre el terreny de joc quan, amb Querol estès al terra, sense que el col·legiat Arias López assenyalés res i amb el partit en marxa, va ser el propi Casto qui va alertar l’àrbitre perquè que fes entrar les assistències.

Del cop i de la jugada, «m’en recordo de tot, sobretot, de sentir l’impacte dels tacs», relata Querol, que va mantenir-se «despert tota l’estona». L’espectacularitat de la imatge del jugador estès al terra i immòbil, que va fer contenir la respiració a l’Estadi, portava a esperar-se una situació més complicada que la que finalment es va donar, i també l’atacant hi va pensar: «Podria haver estat molt pitjor, com ara que m’hagués tocat a l’ull o al cap, per exemple. Tot i que el llavi el tinc força fotut». De fet, «em vaig espantar en veure sortir tanta sang i no sabia d’on venia fins que vaig veure que tenia la forma d’un tac al llavi», reconeix el futbolista, que deixava enrere la gespa en llitera per ser tractat al mateix Estadi i que afortunadament va poder passar la nit a casa seva i amb total normalitat. Els sis minuts que l’àrbitre va afegir per aquesta qüestió, després que Querol fos rellevat per David Haro al 64’ i ja amb l’1-0 brillant al marcador, no van servir l’Almeria per revertir el resultat que havia col·locat Máyor amb una passada d’Ángel.

«Dimecres, els doctors miraran com està el llavi, que està força inflamat també, però crec que estaré bé per entrenar. Amb una mica de precaució, és clar», conclou el futbolista sobre la seva tornada a l’activitat. En principi, el cop no hauria d’afectar la seva disponibilitat per al partit que encetarà la segona volta per al CF Reus i que portarà de visita, diumenge vinent, el Mallorca.

tracking