Diari Més

Trencar la mala ratxa donant la sorpresa

Els tarragonins visiten la pista d’un dels líders de la categoria

El CBT i el Sammic van lluitar per la victòria a la pròrroga en la primera volta.

Trencar la mala ratxa donant la sorpresaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest diumenge, a partir de les 18h, el CBT buscarà trencar la ratxa de tres derrotes consecutives. Ho farà, però, visitant una pista complicada com és la del Sammic ISB, un dels líders de la lliga. Els de Berni Álvarez necessiten donar la sorpresa i emportar-se la victòria per escapar de les posicions de descens, on han caigut en les últimes jornades. En la primera volta, el conjunt basc es va imposar al CBT al Serrallo en la pròrroga.

El tècnic cebetista podrà comptar amb Dani Martínez i Salim Gloyd, malgrat que no s’han pogut entrenar completament durant la setmana a causa de molèsties. Berni Álvarez, però, no podrà comptar amb Marc Giménez, que segueix de baixa per un esquinç a l’espatlla.

Malgrat canviar algunes de les seves peces importants, sobretot en la pitura, el Sammic continua sent un dels equips més durs i físics de la lliga. Berni Álvarez va alertar, abans de viatjar a Azpeitia, de l’exigència del partit: «El nivell de la lliga ja és molt físic i, a més, el Sammic és un equip molt dur i amb un nivell d’intensitat molt alt». A més de la força a la pintura, els bascos tenen jugadors molt interessants i capaços d’«amenaçar des de fora, agafar rebots i moure bé la pilota».

Igualar i millorar per trencar la dinàmica

El tècnic del CBT és conscient de la dificultat de guanyar a la pista del Sammic però no creu que els blaus no puguin plantar cara i donar la sorpresa. De fet, els últims tres partits entre bascos i tarragonins s’han decidit, o bé a la pròrroga o bé en la última possessió. Malgrat tot, sempre ha estat el Sammic el conjunt que s’ha endut la victòria però Berni Álvarez sap com trencar aquesta dinàmica: «Hem d’igualar el seu nivell de duresa i intensitat; i millorar coses com el rebot defensiu o les situacions d’atac que últimament ens estan costant».

El CBT no només buscarà desequilibrar la balança pel que fa a enfrontaments directes amb els bascos, sinó que també buscarà posar la primera pedra del camí que els allunyi de les posicions baixes. Berni Álvarez es va mostrar ambiciós de cara al partit, conscient que «anem a casa d’un dels líders i no tenim res a perdre» i que, per a les poperes jornades, espera «acabar amb les sensacions dels últims partits».

tracking