Diari Més

CF Reus, Llevant i Sevilla, els únics de Segona sense 'moure fitxa' al mercat

Tots els clubs, excepte el roig-i-negre, el líder i el filial han oficialitzat altes o baixes en els primers dies d’hivern

Els jugadors del CF Reus, abans d'un dels partits disputats aquesta temporada, a l'Estadi.

CF Reus, Llevant i Sevilla, els únics de Segona sense 'moure fitxa' al mercatOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu dies després de l’obertura del mercat d’hivern, que va produir-se el passat 2 de gener, pràcticament tots els equips de Segona Divisió ja han executat i fet públic algun o més d’un moviment a les seves files: altes, baixes i cessions copen l’actualitat de la categoria ara que el període de fitxatges toca gairebé al seu equador. Únicament són tres els clubs que mantenen fins avui, almenys de manera oficial, totalment intacta la plantilla amb què van estrenar la temporada 2016-17. CF Reus, el líder Llevant i un altre recentment ascendit al futbol professional, el Sevilla Atlètic, encara no han materialitzat cap entrada ni sortida.

Al conjunt que entrena Juan Ramon López Muñiz, i que ha encapçalat des del tret de sortida a la competició la classificació de plata, ara a set punts de distància del seu més immediat perseguidor Girona arran de la victòria recollida aquest dimecres a La Condomina (0-2), el propi tècnic ha reiterat en les últimes setmanes la calma amb què l’entitat revisa els reforços per a una plantilla «molt difícil de millorar». El capítol obert, la situació del porter Remiro –que, per cert, va sonar per al CF Reus aquest estiu, cedit per l’Athletic i a què el seu club d’origen podria voler recuperar per cobrir la lesió, en el partit de diumenge passat contra l’Alabès, del titular Kepa.

La darrera nova cara que va incorporar el Sevilla Atlètic hi desembarcava al novembre sota el nom de Marc Gual, un fitxatge d’urgència que servia per pal·liar la baixa de llarga durada de Schved. Des de llavors, cap més canvi en la fesomia del vestidor que Diego Martínez ja manegava en posar el primer peu en Lliga.

Al CF Reus, el conseller delegat Joan Oliver deixava clara la postura del club des del primer dia. I és que, amb l’equip instal·lat a la meitat superior de la taula en la campanya del debut a Segona, només es fitxarà si es presenta una ocasió «que millori el que ja tenim» i que es trobi «molt rodada». El director esportiu, Sergi Parés, assegurava en la tornada a la feina després de l’aturada nadalenca que «si apareix una situació favorable en tots els aspectes, la mirarem. Però ha de ser en tots els aspectes. Si no és així, no farem cap moviment i estarem bé».

Sergio Llamas i Albístegui

El mateix Parés concretava llavors que «estem fent seguiment per si apareixen lesions, o per si algun jugador surt, una cosa que ningú no ha demanat, però sense cap ansietat». L’únic nom que la rumorologia ha col·locat a l’òrbita del conjunt de la capital del Baix Camp és Sergio Llamas, un migcentre de l’Alabès amb futur incert i prou conegut per a Natxo González però sobre el qual, l’entrenador, es limitava fa uns dies que «ha sortit el seu nom com en sortiran d’altres, sempre passa en aquestes dates». També ha transcendit l’interès de l’Hércules i el Cartagena per fer-se amb Álex Albístegui.

Pel que fa a la resta entre els 22 clubs de Segona, n’hi ha, com l’Almeria, que limiten els moviments a la rescissió de Quintanilla, o el Cadis, que torna a cedir Alberto Quintana pocs dies després de recuperar-lo del Cartagena, i d’altres com el Nàstic, que ja ha concretat quatre fitxatges.

tracking