Diari Més

El CBT vol assolir la xifra de 1.500 socis i «fer del Serrallo una olla a pressió»

El club engega una campanya d’abonaments per «fer notar el suport a l’equip» en la segona volta

Una imatge d'arxiu d'aficionats del conjunt blau, durant un dels partits disputats.

El CBT vol assolir la xifra de 1.500 socis i «fer del Serrallo una olla a pressió»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBT es fixa un objectiu, «molt complicat» però il·lusionant, per a la segona volta: apuntar-se 300 socis més que esperonin l’equip per millorar la situació esportiva i converteixin el pavelló del Serrallo «en una olla a pressió cada partit», en paraules del director general del club, Aleix Boada. Per això, l’entitat posa en marxa la seva campanya d’abonaments de cara a aquesta segona meitat de temporada i ofereix els carnets «a preus reduïts» per aquells que vulguin acompanyar els blaus en aquest periple a la LEB Plata. A la ment, el repte de convertir en 1.500 els actuals 1.200 socis amb què compta el club.

A partir de 20 euros, éss possible donar-se d’alta com a soci del CBT i entrar als set partits de lliga que es jugaran en el pavelló del Serrallo. És a dir, que per menys de 3 euros per partit es pot animar al CBT en la fase decisiva de la competició.

El rellevant paper de l’afició

L’any passat, l’afició va ser un dels factors determinants de l’extraordinària temporada que l’equip blau va completar en LEB Plata. Enguany, la dinàmica de l’equip ha estat complicada, i els resultats estan lluny dels de l’any passat. Per això mateix el club necessita el suport de tots els aficionats per fer que el Serrallo sigui un fortí i que no s’escapin més derrotes. En les properes jornades, els homes que dirigeix Berni Álvarez hauran de tornar al camí de les victòries per sortir de la zona baixa de la classificació. La propera oportunitat de veure al CBT en el Serrallo serà d’aquí a dues jornades, quan el CB L’Hospitalet visiti Tarragona. El derbi català és un partit clau en les aspiracions de permanència del CBT i el paper de l’afició serà més important que mai.

A partir de 20 euros

Totes les persones que vulguin aprofitar l’oferta per gestionar la seva alta de soci pot fer-ho en les oficines del CBT situades en el pavelló del Serrallo. Tota la informació de l’oferta es pot consultar a la pàgina web del club. Els abonaments per a la zona A tenen un preu de 20 euros, mentre que a la zona B el carnet costarà 40 euros, a la zona C el preu és de 35 euros i a la zona D, de 20 euros. Boadas explica que «dins de la situació esportiva en què ens trobem, necessitem que l’afició animi al màxim en cada partit per tal que l’equip se senti recolzat» i recorda que «el nostre aficionat és fidel i s’hi aboca».

tracking