Diari Més

Olmo recupera el lloc i Campins suma minuts a la nova defensa del CF Reus

Babic seu a la banqueta 8 partits després mentre la lesió de Benito dóna la primera titularitat al lateral balear

Jesús Olmo i Joan Campins, durant un dels entrenaments del conjunt roig-i-negre, fa algunes setmanes, al municipal de Riudoms.

Olmo recupera el lloc i Campins suma minuts a la nova defensa del CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Campins, Jesús Olmo, Pichu Atienza i Ángel Martínez. Són els quatre de la línia defensiva que va acompanyar Badia al pas del CF Reus pel José Zorrilla (1-0), una rereguarda inèdita en aquestes 20 jornades de Lliga per al CF Reus i que Natxo González va configurar amb la baixa del futbolista que més ha participat en la present temporada. Sense Alberto Benito –el lateral dret ha estat sobre el terreny de joc 1.665 minuts, 15 més que el capità Ramon Folch i només s’ha perdut cita i mitja de la vintena de disputades a tocar d’aquest equador de curs–, Campins va viure a Valladolid el segon duel amb la samarreta roig-i-negra. El defensa (La Puebla, 1995), que s’enrolava aquest estiu al club de la capital del Baix Camp després d’una volta al Saragossa com a cedit des del Barça B, havia debutat amb el CF Reus també a domicili contra l’Alcorcón (1-0), el 12 de novembre del 2016, en forma de relleu, precisament, per a Benito, al 62’, i no havia exhibit titularitat encara.

L’absència del d’Altafulla, artífex del gol que donava la primera victòria de Segona en l’estrena a la categoria al feu del Mallorca (0-1) no serà cosa d’un dia i és que, tal com feia públic el club mitjançant un comunicat aquest dijous, el lateral arrossegava molèsties d’abans de l’aturada de competició i ha estat diagnosticat d’un vessament en el turmell esquerre. Els serveis mèdics calculen un marge d’entre 4 i 6 setmanes abans de la tornada a la disponibilitat. Fins llavors, i tot i tenir en compte que el mercat de fitxatges continua obert, Campins hauria d’ocupar la plaça que ha freqüentat fins al moment Benito.

A l’altra cara de la moneda, Jesús Olmo. El central (Barcelona, 1985) no havia tornat a tenir minuts des que es lesionés al duel amb el Lugo (2-1), en la jornada 11, quan va haver de deixar la posició en mans de Melli abans de ser diagnosticat d’un esquinç del lligament col·lateral intern del genoll dret. L’eix defensiu l’acabaria completant, amb Olmo a la infermeria i Melli sancionat al desenllaç del matx contra els gallecs, Babic. La perla sèrbia del CF Reus (Bania Luka, 1996), que ja havia competit amb els roig-i-negres en Copa del Rei, trobava l’escenari per al debut en Lliga contra el líder Llevant (0-1) –també David Haro reapareixia aquell cap de setama a l’Estadi després de cinc mesos de baixa per un edema ossi al maluc–, en un enfrontament que es resolia en premi per al millor classificat precisament arran d’una errada defensiva.

Amb tot, Babic ja no tornaria a caure de l’onze, fins aquest divendres, quan Olmo reapareixia com a titular a una rereguarda desconeguda fins al moment i que combinava quatre jugadors que no havien treballat plegats en el que va de campanya.

El mercat com a últim recurs

La rellevància que ha tingut en la primera meitat de Lliga Alberto Benito i els terminis que es maneguen per a la seva recuperació converteixen el mercat hivernal en alternativa. La direcció esportiva ha assegurat en les darreres setmanes, però, que no fitxarà si no troba una opció millor i ja rodada i que, amb totes les fitxes ocupades, la situació només es donaria en cas d’alguna sortida o una baixa de llarga durada.

tracking