Diari Més

Un 2017 que ja comença amb urgències

Al Nàstic només li val la victòria contra el Tenerife al Nou Estadi (16.00) en l'estrena de Juan Merino a la banqueta

Merino s'estrena avui, al Nou Estadi.

Un 2017 que ja comença amb urgènciesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Merino ja ho sabia en la seva arribada a Tarragona. Ha arribat a un equip on les urgències no han desaparegut i on els tres punts segueixen sent obligatoris cada cap de setmana.

El Nàstic rep aquesta tarda (16 hores) al Tenerife en una nova final. L'estrena de Merino a la banqueta està acompanyada de la més que delicada situació d'un equip que, cuer, suma 16 punts en les 19 jornades disputades, unes estadístiques que el deixen com a cuer de la categoria de plata.

D'aquesta circumstància se'n vol aprofitar un Tenerife que, dotzè a la taula, viu en una situació més que còmoda. Suma 26 punts i dista a dos de la promoció d'ascens. Envejable mirant-ho des de la vessant tarragonina.

Darrers moviments

L'actualitat del Nàstic està marcada per dos moviments, una entrada i una sortida a l'equip. Mentre que Bruno Perone apunta a la convocatòria de divuit futbolistes després de confirmar-se el seu fitxatge, el que no hi serà és Elvir Maloku, cedit a grècia durant el vespre d'aquest passat dissabte.

A més, el club ha comunicat en les darreres hores que Achille Emaná té tota la documentació en regla i que, per tant, podrà entrar a la llista. Així, a banda de Perone i d'Emaná, el Nou Estadi podrà donar la benvinguda al davanter Manu Barreiro, fitxat de l'Alabès, i al centrecampista Luismi, cedit del Valladolid.

És complicat poder intentar endevinar l'onze de Merino. De baixes, n'hi ha quatre. Juan Delgado i Stephane Emaná per sanció i Djetei i Madinda per estar concentrats amb les seves respectives seleccions.

Dimitrievski o Reina ocuparan la porteria, mentre que en defensa, de dreta a esquerra, apunten a l'onze Valentín, Suzuki, Xavi Molina i Mossa. En el centre del camp, el company de Tejera seria Luismi, mentre que a les bandes Jean Luc i Muñiz semblen els titulars. A dalt, Uche i Barreiro podrien formar una davantera temible.

tracking