Diari Més

Motor

Dissetena posició per a Iván Cervantes a la segona etapa del Dakar

El cambrilenc perd 8 posicions en el recorregut de 803 km, 275 dels quals cronometrats, que uneix la ciutat de Resistència i San Miguel de Tucumán

Ivan Cervantes, en primer pla, amb altres membres de l'equip a Paraguay.

Dos cambrilencs participen al Dakar 2017Ivan Cervantes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’australià Toby Price (KTM) va guanyar aquest dimarts, en motos, la segona etapa d’aquest Dakar 2017 amb un temps de 2h37’32’’, seguit per l’austríac Matthias Walker (KTM) a 3’22’’ i el portuguès Paulo Goncalves (Honda) a 3’51’’. Joan Barreda (Honda) va ser desè a 6’25’’. Per la seva banda, el pilot cambrilenc Iván Cervantes, que en la primera etapa havia acabat novè, va classificar-se en dissetena posició.

El vigent campió, que va sortir precisament en el disetè lloc, va ser el més ràpid al recorregut de 803 quilòmetres, 275 d’ells cronometrats, que uneix la ciutat de Resistència amb la de San Miguel de Tucumán i es va assegurar la primera posició a la general, després de la finalització de la cronometrada dels principals pilots. Barreda va començar amb un ritme arrollador, era tercer fins a l’últim control de pas, però va perdre molt terreny en el final de l’especial. Juan Pedrero (Sherco), guanyador de la primera etapa després de la sanció al més ràpid, el francès Xavier De Soultrait (Yamaha), va ser tretzè a 8’09’’del líder. De Soultrait va finalitzar quart a 4’06’’ de Price, i el cinquè va ser el britànic Sam Sunderland (KTM) a 4’19’’.

Loeb s’imposa en cotxes

El francès Sebastien Loeb (Peugeot) va guanyar la segona etapa de cotxes del Dakar, del que és el nou líder, i ho va fer seguit pel de Qatar Nasser Al-Attiyah (Toyota), segon a 1’23’’, i Carlos Sainz (Peugeot), tercer a 2’18’’. Xavier Pons (Ford), que va ser segon en la primera etapa, es va despistar i fins i tot va perdre una roda, segons va anunciar l’organització. El sud-africà Giniel De Villiers (Toyota) va ser quart.

tracking