Diari Més

Valladolid i Almeria per acabar

El CF Reus encara una setmana de preparació per esprémer al màxim els dos duels previs a l’equador de Lliga

Una de les sessions de la plantilla roig-i-negra, en la tornada a la feina que va tenir lloc el passat 27 de desembre, al camp de Riudoms.

Valladolid i Almeria per acabarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos únics compromisos li resten per davant a la Segona i al CF Reus abans de poder fer balanç de la primera volta. La plantilla que dirigeix Natxo González reprendrà avui els entrenaments, després del descans setmanal que ha coincidit amb l’1 de gener del 2017, per començar a preparar la cita al feu del Valladolid, polèmica abans de disputar-se en haver-la fixat LaLiga el 6 de gener, dia de Reis, a les quarte de la tarda. Després, la setmana vinent, serà l’Almeria de Fernando Soriano que visiti l’Estadi en un matx que servirà als de la capital del Baix Camp per assolir l’equador de la competició, en la tornada dels diumenges a les instal·lacions roig-i-negres, igualment a les quatre de la tarda.

En joc, sis punts que, ara per ara, podrien col·locar el CF Reus amb un total de 33. Els mateixos que acumula fins la jornada 19, per exemple, el segon classificat Girona, que està pendent encara de mesurar forces amb Saragossa i Còrdova. Els reusencs partiran, en la represa de competició, des de la setena plaça, amb 27 punts i empatats amb l’Osca sisè, un per darrere del Lugo cinquè, a tres del Cadis i a quatre del Getafe. A la 2015-16, el darrer equip en salvar-se en tenia 48 i va ser, precisament, l’Almeria.

El cos tècnic roig-i-negre ha previst una setmana d’entrenaments força diferent a l’anterior, que va ser la de la tornada a la feina després de l’aturada nadalenca i que va traduir-se en un increment de la càrrega i sessions dobles. A la vista, el Valladolid, que ja espera amb la voluntat d’atraure els seus al camp i amb una campanya, engegada la setmana passada, que s’ha ideat per propiciar que així sigui.

«El moment de donar el 120%»

El centrecampista del més imminent oponent dels roig-i-negres Michel Herrero explicava ahir que «és moment de donar el 120 per cent. El mes de gener porta partits molt importants per a nosaltres, davant rivals directes que han fet les coses ben fins ara. En funció del que fem dependrà en gran manera el que ocorrerà al final de la temporada, jo estic convençut que estarem a dalt». El Valladolid ocupa ara la tretzena posició a la taula, amb 25 punts. Ve de caure contra el Getafe (3-1) però, abans, havia guanyat al Mirandés (5-0) i al Mallorca (0-3) amb contundència.

tracking