Diari Més

El central italo-brasiler Bruno Perone convenç i se suma a la plantilla grana

Nàstic i jugador arriben a un acord i el fitxatge es consumarà en les pròximes hores; Lopo es queda sense lloc

El defensa Bruno Perone, amb el dorsal 13 al pit, en un dels entrenaments realitzats amb el Nàstic, al Complex Esportiu Futbol Salou.

El central italo-brasiler Bruno Perone convenç i se suma a la plantilla granaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La designació de Juan Merino com a nou comandant de la nau grana ha desembocat ja en els primers moviments en el si de la plantilla. El central Bruno Perone, que s’exercitava a prova amb el Nàstic des del passat 12 de desembre, ha agradat i s’incorporarà de ple dret a la plantilla en les properes hores. Club i jugador, de fet, ja han assolit un acord total per tal que el defensa italo-brasiler romangui a Tarragona en la segona volta de competició. Perone destaca per la bona sortida de pilota, el rigor defensiu i el bon joc aeri gràcies als 1,95 metres d’alçada. A més a més, el jugador de 29 anys ja coneix la lliga estatal després de formar part de la plantilla del Xerez durant la temporada 2010-2011. A la seva trajectòria professional figuren entitats com el Queens Park Rangers, on va jugar la Premier League; el Tombense i Figueirense brasilers; el Kerala Blasters de l’India o el darrer equip on ha competit el futbolista de Sao Paulo, el Wilmington Hammerheads de la USL Pro d’EUA.

De Perone ha sorprès especialment a la directiva i el cos tècnic grana el gran estat de forma en què es troba el futbolista, un dels motius que han propiciat el «sí» a la inclusió d’aquesta peça en els plans de Merino per a la segona meitat de la temporada 2016-17. Tot i que la decisió sobre el jugador s’hauria d’haver pres, tal com es va anunciar al seu moment, ja dies enrere, el canvi a la banqueta del Nàstic, amb la renúncia de Vicente Morneo i la posterior arribada de Juan Merino han endarrerit la reflexió. Tot just després que el tècnic gadità estampés la seva signatura al contracte que el vincula al club fins a final de campanya, però, començaven a desencadenar-se els següents passos en relació al mercat i a aquesta reacció que es busca en el segon tram de competició. Amb el fitxatge del central italo-brasiler com a un entre els que es produiran aquest hivern, Bruno Perone tanca la defensa del Nàstic, llevat d’alguna sorpresa de darrera hora. Abans tindrà lloc la sortida, això sí, d’Albert Lopo, que s’ha quedat sense lloc a la reformulada rereguarda i haurà de buscar-se a partir d’ara altres alternatives de futur.

A la cerca d’una sortida

El barceloní, que va enrolar-se a l’entitat grana el passat estiu després de superar també un període de prova, haurà d’abandonar el club abans del tancament del mercat. El destí del futbolista de 36 anys, però, resta pendent de perfilar-se encara. El que sí és segur és que no seguirà passant pel vestidor que encapçala ara Juan Merino i que de ben segur viurà una profunda revolució al llarg del proper mes. El mateix entrenador ja anunciava, al moment d’agafar les regnes del projecte grana que «Juan Merino no pot donar oportunitats a futbolistes que no han demostrat valdre en sis mesos» i apuntava, referint-se a tot el grup i en unes contundents declaracions davant els mitjans, la necessitat de la plantilla de recuperar la «humilitat perduda» i de tenir «capacitat de patiment».

El del central Bruno Perone no és el primer acord que tanca el Nàstic abans que es produeixi l’obertura del mercat. Achille Emaná, que torna al club que deixava enrere a l’estiu per viure una agredolça aventura japonesa; Luismi, centrecampista del Valladolid que hi competirà fins a final de curs com a cedit; i el davanter Manu Barreiro, que entrena ja com a un més a la plantilla del Nàstic, han protagonitzat els primers moviments del club en aquestes dates.

tracking