Diari Més

Tothom convocat i sessions dobles en la represa de la preparació al CF Reus

Natxo González crida a files la plantilla en una setmana que arrencarà amb l’habitual ‘planning’ de matí i tarda

Pichu Atienza i López Garai, en primer terme, al desenllaç de la disputa del CF Reus-Nàstic que es va resoldre en 1-0 per als reusencs.

Tothom convocat i sessions dobles en la represa de la preparació al CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Final a l’aturada de Nadal per als futbolistes del CF Reus, que avui tornaran a posar-se a les ordres de Natxo González per començar a preparar el retorn a la plàcida realitat de la Lliga. A la plantilla, que iniciava el període de vacances després de disputar la darrera cita contra l’Elx (0-1) a l’Estadi el passat 16 de desembre, l’espera ara un planning que contempla, com és habitual en aquest moment de la temporada, sessions dobles, i que transcorrerà entre les instal·lacions del feu roig-i-negre i les del municipal de Riudoms.

El tècnic vitorià ha citat aquest dimarts al punt de les onze del matí i a Riudoms, en principi, el total de les peces que integren el vestidor 2016-17, sense cap excepció, incloent-hi també els jugadors portuguesos. A les quatre de la tarda hi ha prevista una nova sessió, a l’Estadi. L’equip treballarà a primera hora de dimecres, divendres i dissabte, s’hi posarà abans dijous en un dia que arrencarà a les deu i que també contempla feina a la tarda i gaudirà, diumenge, del descans setmanal.

D’entrada, i pendents de l’evolució de Vítor Silva, cap de les peces roig-i-negres va acomiadar la competició el 2016 amb molèsties físiques, fel pel qual, si no hi ha sorpreses de darrera hora, tots haurien d’estar a punt en aquesta tornada a la feina que servirà per començar a preparar el proper duel al terreny de joc del Valladolid, previst pel dia de Reis a partir de les quatre de la tarda en un horari que ha estat polèmic en els darrers dies.

La placidesa de la Lliga

El CF Reus treballarà de nou a partir d’avui sabent que va pel bon camí en la voluntat de segellar, com més aviat millor, la permanència a Segona. El conjunt de la capital del Baix Camp acumula actualment 27 punts que el col·loquen a la setena posició de la taula, a tocar de places de play-off i empatat amb el sisè Osca. Amb la discreció acostumada, la direcció esportiva analitza recursos per millorar la plantilla de cara a la segona volta.

tracking