Diari Més

José Luís González, incorporació d'última hora al CBT

Les lesions de Marc Giménez, David Fernández i Orion Outerbridge obliguen a fitxar el fins ara jugador de l'Albacete Basket

González debutarà divendres en l'últim partit de la primera volta contra l'Alacant.

José Luís González, incorporació d'última hora al CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona (CBT) incorpora a la seva plantilla al jugador José Luís González, un escorta de 192 cm d'altura i 22 anys. Aquest arriba procedent de l'Albacete Basket, on ha anotat una mitjana de 8,6 punts en els 14 partits de lliga disputats. Encara que el CBT no tenia previst la incorporació de cap jugador, les lesions de Marc Giménez, David Fernández i Orion Outerbridge han precipitat els esdeveniments. I és que els problemes de lesions ha condicionat molt la rotació de Berni Álvarez: en l'últim partit disputat a Morón, l'entrenador cebetista només va poder fer jugar a 7 jugadors amb fitxa del primer equip.

González és un jugador jove però amb experiència a la lliga. L'any passat va jugar a les files de Lucentum Alacant, on va compartir vestuari amb Xavi Hernández. A l'estiu va fitxar per Albacete Basket, on hi ha jugat aquesta temporada. González és un bon tirador, un jugador amb bona capacitat anotadora i un bon 1 contra 1. El club té previst que el jugador s'incorpori als entrenaments aquest mateix dimarts i que divendres debuti en l'últim partit de la primera volta contra Alacant.

Berni Álvarez s'ha mostrat feliç de poder comptar amb un jugador més a la plantilla: «És un jugador que coneix la lliga, amb experiència a la categoria. Afegim un jugador de rotació exterior que ens ajudarà molt». Berni ha declarat que «després de les últimes proves mèdiques a Marc i a causa de les circumstàncies, nosaltres teníem una plantilla molt curta, així que hem decidit apostar per ell». Respecte a les seves virtuts com a jugador, Berni creu que «la seva principal virtut és el tir exterior, s'adapta bé a les característiques físiques i tècniques de l'equip, i a més arriba amb l'avantatge que coneix a diversos jugadors de l'equip contrari. Estic convençut que ens ajudarà com a equip».

José Luís González també ha valorat la seva recent incorporació al CBT: «Ha estat un canvi que em venia de gust molt. Vull ajudar a l'equip i vinc amb tota la il·lusió del món». González es mostra ambiciós de cara a la segona volta de la competició, i espera que «puguem acabar el més amunt possible i intentar anar de menys a més».

tracking