Diari Més

Vicente Moreno deixa de ser entrenador del Nàstic

La passada nit es van precipitar els esdeveniments

Vicente Moreno ja no entrena al Nàstic.

Vicente Moreno deixa de ser entrenador del NàsticCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No estava previst cap canvi a la banqueta del Nàstic, però sí que s'acabarà produint. De fet, des de la nit d'ahir divendres Vicente Moreno ja no és entrenador del primer equip grana.

El club i ell han arribat a un acord perquè no continuï a la disciplina tarragonina, encara que segons ha pogut saber aquest diari hauria estat el propi Vicente Moreno el que hauria decidit abandonar el club.

La remodelació que s'ha de fer a la plantilla no ha de ser gran, sinó que ha de ser molt profunda, i aquest podria haver estat un dels motius del seu adéu. El fet de què el club hagi decidit prescindir del preparador físic, Raúl López, en seria un altre. Tot això, sense deixar de banda els mals resultats de l'equip, que l'han portat a ocupar la darrera posició de la classificació de Segona A.

Merino o Curro Torres

El Nàstic anunciarà en les pròximes hores el relleu a la banqueta, i són dos els noms els que més sonen per ocupar-la.

Un és Juan Merino conegut en la seva etapa com a futbolista del Betis Balompié, equip al qual també va entrenar a les acaballes de la temporada passada.

L'altre és Curro Torres, actual tècnic del València Mestalla. Com a futbolista, va militar al Nàstic, on no va poder jugar per una greu lesió al genoll.

tracking