Diari Més

El Nàstic encaixa un 3-0 i s'acomiada de Copa i de l'any amb regust amarg

L’Alabès elimina els grana amb un global de 6-0 en la reaparició de Reina; la plantilla fa vacances fins el dia 28

Lobato i Vigaray, en una instant de la tornada de setzens de Copa del Rei que va portar els homes de Vicente Moreno a Mendizorroza.

El Nàstic encaixa un 3-0 i s'acomiada de Copa i de l'any amb regust amargEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres gols d’Edgar, Sobrino i Krsticic a la primera meitat van tancar ahir el periple grana en Copa del Rei, sobre la gespa de Mendizorroza i en el partit de tornada de setzens de final a què el Nàstic compareixia amb el precedent del 0-3 al Nou Estadi. El 6-0 global servia l’Alabès per passar ronda al desenllaç d’un enfrontament on els de Vicente Moreno van competir 60 minuts en inferioritat numèrica arran de l’expulsió de Kakabadze, per doble groga, al fil de la mitja hora. La bona imatge que l’equip grana buscava en el darrer compromís del 2016, el comiat a un any que ha transcorregut entre el play-off d’ascens a Primera i la cua de la classificació a la categoria de plata, va reservar-se per als primers compassos i algunes fases del segon acte, ja amb la victòria inabastable.

La millor notícia per al Nàstic, la reaparició del porter Reina, que tornava a posars-se els guants un cop superada la fractura al peroné que va produïr-se durant la pretemporada. Des del xiulet final al feu de l’Alabès i fins el proper dimecres 28 de desembre, la plantilla està de vacances, en un impàs que servirà per iniciar la revolució a un vestidor on s’esperen cares noves i que ha de reforçar el bloc amb la ment posada a la segona volta.

Reina va inaugurar la seva tornada a la gespa encara al 2’, aturant un tret tímid de Sobrino que deixava bones sensacions per a l’arquer grana. A Mendizorroza i a l’empara de la Copa, el Nàstic buscava un bàlsam per al trajecte convuls en Lliga i un triomf, o almenys el bon paper, que mantingués amunt els ànims en la darrera cita de l’any i l’última abans del descans. Ho feia, d’entrada, desacomplexat i comandat en atact per un actiu Tejera. Tot i la motxil·la del 0-3 i amb el pas a vuitens com una utopia, l’equip lluia domini en l’arrencada i assumia la iniciativa. Corria el 10’ quan Bouzón protagonitzava el primer assaig tarragoní, arran d’una passada de Muñiz, en un intent que frustrava el porter Ortolà. En l’acció immediatament posterior, Edgar col·locava l’1-0. Aviat Ortolà, que neutralitzava una nova ocasió de Giner al desenllaç d’una jugada trenada, es convertiria en el maldecap grana.

Sense Kakabadze des del 30’

Complida la mitja hora, Kakabadze veia la segona groga per un penal sobre Sobrino i Vicente Moreno es quedava amb deu homes al verd i 60 minuts per davant. El jugador de l’Alabès s’encarregava de col·locar el 2-0, al 31’, des dels onze metres. El nou escenari comportaria l’entrada de Valentín per Muñiz, sota la finalitat de recompondre una defensa de quatre, i acabaria amb l’equip encaixant una diana més més davant un Alabès que treia el màxim rèdit a cada oportunitat. La del 3-0 arribava abans de la mitja part, de les botes de Krsticic i aprofitant un rebot que deixava sense marge de maniobra Reina. Després, poca història. Un segon temps on el marcador no es va moure i l’adéu a la Copa.

tracking