Diari Més

Taekwondo

El Club Taekwondo My-Ju Cunit, tercer millor equip en categoria infantil al Campionat d'Espanya

El club va obtenir el setè lloc en la classificació general de totes les categories

La categoria infantil del Club Esportiu My-Ju Cunit.

El Club Taekwondo My-Ju Cunit, tercer millor equip en categoria infantil al Campionat d'EspanyaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alacant ha acollit el Campionat d’Espanya de Taekwondo, en el qual el Club Esportiu Myju Cunit va classificar-se com a tercer millor equip en categoria infantil i pre-cadet, i en setè lloc en la classificació general de totes les categories.

El campionat va comptar amb una participació de 140 clubs i més de 3.000 competidors. El club cunitenc va aconseguir tres nous campions d'Espanya: Judith Córdoba, Jada Van Wijngaarden i Kevin Rivero; tres Sub-Campions: Daniel Izcara, Iker Saiz i Daniel Artigas; i tres medalles de Bronze: Joel Mendoza, Marc Ciércoles i Iván Izcara.

El club destaca les grans actuacions de la resta de competidors locals que tot i no pujar al pòdium, van protagonitzar combats molt renyits fins i tot alguns arribant al punt d'or, com és el cas de Myriam Córdoba i Ainhoa Rivero. Per la seva banda, David Lorente va guanyar dos combats i va perdre en quarts de final contra l'actual campió d'Espanya per 15-14, resultat que li va servir per a renovar el títol. Jill Van Wijngaarden, Mariona Benito, Pedro Mendoza i Pau De Cáceres també van aconseguir grans actuacions perdent els combats per la mínima.

tracking