Diari Més

Otmane Btaimi i Laura Claveria guanyen la Mitja Marató de Tarragona

En total hi van participar 2016 corredors entre la prova reina i la de deu quilòmetres

La darrera Mitja Marató.

La darrera Mitja Marató.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers de la Part Baixa, Ponent, el centre i la façana marítima de Tarragona es van omplir amb la celebració de 25a edició de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona. Un total de 1.585 atletes van acabar les dues curses celebrades (la Mitja Marató i els 10 quilòmetres), de les 2.016 persones inscrites.

L’atleta Otmane Btaimi, del club Athletic Track Bikila Tarragona, va guanyar la prova amb un temps d’1 hora, 7 minuts i 52 segons, mentre que Laura Claveria, del Tragamillas Alcañiz, va acabar en primera posició en categoria femenina després de completar els poc més de 21 kilòmetres en 1 hora, 27 minuts i 56 segons. Pel que fa a la prova curta dels 10 quilòmetres, el guanyador va ser Nasser Oukhelfen (Athletic Track Bikila Tarragona, 31 minuts i 19 segons), mentre que Marta Camps (Atletes d’Altafulla, 38 minuts i 43 segons) va resultar la guanyadora en categoria femenina. Els millors classificats tarragonins van ser José Manuel Vieito i Laura Abella (Mitja Marató) i Mohssen el Haddad i Alícia Bergada (10 quilòmetres).

Malgrat les previsions incertes del cap de setmana, el temps va acabar respectant els atletes i el públic, que van poder gaudir de la cursa sense pluja i amb unes bones condicions meteorològiques.

L’avinguda Vidal i Barraquer va ser escenari de la sortida i l’arribada de la prova. El recorregut, majoritàriament pla, el van valorar molt positivament els corredors. Cal recordar que la 25a Mitjà Marató Ciutat de Tarragona s’havia de celebrar, com és habitual, l’últim diumenge del mes de novembre, però la forta tempesta que va caure aquell dia va obligar a ajornar la competició. Per aquest motiu la regidora d’Esports, María Isabel Negueruela, va agrair la implicació de tots els agents. «Patrocinadors, voluntariat, proveïdors, entitats, institucions i, molt especialment, els treballadors del Patronat Municipal d’Esports han fet un gran esforç en molt poc temps perquè la Mitja Marató fos finalment una realitat i perquè la cursa hagi celebrat la seva 25a edició i els esportistes hagin pogut gaudir de la nostra mitja com es mereixen», va detallar en finalitzar la prova.

Paral·lelament, també es va celebrar la 16a edició del certamen fotogràfic de la Mitjà Marató. Tots els professionals o amateurs que ho desitgin poden presentar les millors imatges de la cursa abans del 10 de gener. La millor col·lecció de tres fotografies s’endurà 700 euros, mentre que les cinc millors instantànies individuals seran guardonades amb 200 euros.

tracking