Diari Més

Manu Barreiro, una de les opcions preferides per a la davantera grana

El punta de 30 anys no juga amb l’Alabès a Primera Divisió i el Nàstic el rebria amb els braços oberts

Barreiro, en acció.

Manu Barreiro, una de les opcions preferides per a la davantera granaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manu Barreiro és una de les opcions que més agraden al Gimnàstic de Tarragona per reforçar l’equip en aquest mercat d’hivern. El punta, de 30 anys d’edat, milita a l’Alabès, equip amb el qual encara no ha jugat a Primera Divisió aquesta temporada.

El gallec no compta amb la confiança del seu entrenador i seria la peça somiada per la direcció esportiva grana. Es tracta d’un punta de 191 centímetres que, amb els peus, també demostra maneres. Potser la Primera Divisió se li ha quedat una mica gran i, per aquest mateix motiu, Barreiro podria pensar-se el fet de sortir en aquest mercat d’hivern.

El Nàstic coneix perfectament a aquest jugador, sobretot en la promoció d’ascens de fa tres temporades, en la qual el Ràcing de Ferrol va passar pel Nou Estadi. Llavors, amb 27 anys, Barreiro va ser el millor jugador del seu equip, i se li veien moltes maneres. De fet, va fer el salt la temporada següent a la Segona A, amb l’Alabès. Al conjunt vitorià, en la seva primera campanya, va disputar 31 partits, 22 d’ells com a titular, i va marcar un total d’onze gols. Són deu menys dels 21 que va anotar amb el Ràcing de Ferrol la temporada anterior.

La campanya passada, amb l’Alabès, Manu Barreiro va anotar cinc dianes, tot i que només va jugar 32 partits, 11 de titular, repartits en 1.338 minuts. Enguany no ha pogut gaudir de la continuïtat que busca.

El seu perfil és semblant al d’Álex López i, si acabés arribant, el capítol del «9» al Nàstic quedaria tancat. Amb ell, Álex López, Ike Uche i Stephane Emaná no caldria contractar cap davanter centre més.

No compta

Ara bé, Barreiro compta amb contracte en vigor en el seu equip i, segur, hi haurà més equips interessats en els seus serveis. Ja hi ha hagut un club de Segona A que ha realitzat una oferta formal, tot i que el jugador prefereix no moure’s. Està en el seu dret, però ara li toca a l’Alabès comunicar-li que no compta amb ell.

tracking