Diari Més

Amb Vicente Moreno fins al final

Consell d’Administració i direcció esportiva ratifiquen a l’entrenador del Nàstic després d’una reunió en acabar l’entrenament d’aquest matí

Vicente Moreno continuarà seient a la banqueta del Nàstic.

Amb Vicente Moreno fins al finalCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No hi haurà canvi a la banqueta del Gimnàstic de Tarragona. Aquest és l’acord al qual han arribat tant el Consell d’Administració com la direcció esportiva, els quals li han comunicat a Vicente Moreno que confien plenament en ell i que serà l’entrenador del Nàstic fins a finals de temporada.

La derrota dels tarragonins d’aquest dissabte, contra el Rayo Vallecano (0-1) va fer molt de mal. L’equip no va donar sensació de poder guanyar el partit i, tot i que el rival no va demostrar tampoc gaire sobre la gespa, aquest va disparar tres vegades amb perill. En una d’aquestes ocasions, l’esfèrica va anar al pal, en l’altra es va haver de lluir Dimitrievski i, en la tercera, va arribar el gol dels vallecans, a un minut del final.

El Consell d’Administració del Nàstic va quedar molt afectat després de la derrota i, després de l’enfrontament, el president, Josep Maria Andreu, es va reunir amb Emilio Viqueira i Vicente Moreno, director esportiu i tècnic, respectivament. Després d’aquesta trobada, d’unes tres hores, va donar la sensació que Vicente Moreno no dirigiria més al Nàstic. Ningú culpava directament al tècnic de la situació, encara que en el món del futbol sempre s’aposta per canviar un tècnic en comptes de la meitat de la plantilla.

Doncs, en el cas del Nàstic, ha passat precisament això. En una nova reunió, que ha tingut lloc avui després d'acabar l'entrenament a la sala de premsa del Nou Estadi entre Josep Maria Andreu, Vicente Moreno, Emilio Viqueira, i Rodri, no només li han comunicat al tècnic que continuaria fins a final de temporada, sinó que també li han confirmat que canviaran gran part de la plantilla. Tant el president, com Rodri i el director esportiu han arribat a la conclusió que el problema és simplement de jugadors. Ha costat molt decidir donar-li continuïtat al tècnic, però era més cruel i injust fer fora al millor entrenador, amb diferència, dels últims anys al Nàstic.

Hi ha hagut una reunió entre els alts càrrecs i el tècnic, però els Viqueira, Rodri i Andreu també han volgut tenir una xerrada amb la plantilla. Els han llegit la cartilla i els han acusat directament de la mala situació de l’equip. De fet, si el Nàstic és cuer i no aixeca cap és, en gran part, per culpa d’uns jugadors que, o bé no tenen nivell, o bé no han donat el cent per cent. També pot ser la barreja d’aquestes dues circumstàncies el que ha motivat que el Nàstic hagi sumat només setze punts a aquestes alçades i que no aconsegueixi abandonar el «fanalet vermell» de la categoria de plata.

Molts canvis a la plantilla

Els jugadors ja coneixen de primera mà que poden saltar durant aquest mercat d’hivern. Molts dels futbolistes que formaven part de la plantilla de la temporada passada han baixat de forma clara el seu rendiment, i els que han arribat nous, deixant de banda els porters Dimitrievski i Saja, no han estat capaços d’estar a l’alçada. No hi ha cap jugador dels nous que sigui titular, tret de l’esmentat Dimitrievski i d’Uche, encara que aquest darrer no s’acaba de consolidar a causa de les lesions. Viqueira té feina, molta feina, per solucionar un problema que no té fàcil solució.

tracking