Diari Més

Manolo Reina. Jugador del Gimnàstic de Tarragona

«Si els tres posem les coses difícils a l'entrenador, serà un bé per a l'equip»

Reina no amaga que, amb el nivell que estan oferint Dimitrievski i Saja, serà complicat entrar a l’equip, tot i que s’ho pren com un gran repte després de recuperar-se de la seva lesió al peroné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manolo Reina ja està completament recuperat de la seva lesió. El porter espera començar a competir però, sobretot, ajudar a l’equip a acabar de remuntar el vol.

—Com es troba després d’una lesió tan important?

—Bé, la veritat és que bé. Després de tant de temps aturat, ara començo a veure una mica la llum. La recuperació és el més difícil, però tinc moltes ganes de seguir endavant i d’ajudar a l’equip en tot el que pugui.

—Què va sentir en notar que la lesió era important?

—Vaig sentir cruixir l’os i vaig notar que s’havia trencat. És una situació difícil, perquè mai havia tingut una lesió greu, però no és per a tant.

—Mentre més veterà és el jugador, aquestes situacions es porten d’una forma o d’una altra?

—La veritat és que no hi he pensat. Ara, ha passat, i ja està.

—Amb el nivell que estan oferint actualment Saja i, sobretot, Dimitrievski, serà complicat entrar a l’equip, no creu?

—Sí. La porteria està ben coberta. El que importa és el bé comú de l’equip, i ens hem de centrar en el que realment importa, que és treure endavant a l’equip.

—Com veu als seus dos companys de posició?

—Bé, són dos bons nois. No tinc cap problema amb ells, tenim bona relació. A més, intento aprendre coses de Saja, així com de Dimi.

—De moment, Dimitrievski li ha guanyat la partida a Saja.

—Ara està jugant bé, i ho està fent bé, igual que quan ho va fer Saja. La complicada situació en què es troba l’equip implica que es facin més canvis, i aquest és un d’ells.

—Què va suposar per a Reina entrar a la convocatòria del partit de Copa contra l’Alabès?

—Molta alegria. Després de tant de temps, el que un vol és posar-se els guants i entrar en el dia a dia de l’equip.

—Serà complicat entrar a l’equip amb dos companys de tant de nivell.

—Tant de bo tots els problemes fossin aquests. Si li posem les coses difícils a l’entrenador a l’hora d’escollir, serà bo per a l’equip.

—Els darrers resultats, amb tres victòries en cinc duels disputats, han ajudat a veure quin és el camí que ha de seguir el Nàstic?

—Sí. Està clar que quan portes dotze partits sense guanyar, necessites punts. En els darrers enfrontaments l’equip ha fet un pas endavant. Contra l’Oviedo no vam merèixer perdre, però està clar que haurem de treballar molt i de fer moltes coses bé per aconseguir l’objectiu.

—Després de com va acabar la passada temporada el Nàstic, sembla estrany haver començat aquesta campanya tan malament. O no?

—Sí. Ningú s’ho esperava. L’any passat va anar tot rodat, tot va funcionar bé i va anar rodat. Ara, hem de treure la situació endavant a partir del treball en el dia a dia.

—Quin creu que és l’objectiu que s’ha de marcar el Nàstic?

—Està clar, i el vestidor ho sap. Pensar en l’equip del Rayo, que serà molt difícil, però a casa estem forts. Quan passi aquest, pensar en el següent. Fer les coses poc a poc.

—Hi ha algun equip que l’hagi sorprès?

—Sabíem que el Llevant estaria a dalt. Potser m’ha sorprès una mica el Sevilla Atlètic, que no pensava que estaria tant a dalt.

—Quins seran els candidats a l’ascens a Primera Divisió?

—El Llevant parteix amb cert avantatge, però de la resta no m’aventuraria a dir-ne cap.

«Si els tres posem les coses difícils a l'entrenador, serà un bé per a l'equip»

«Si els tres posem les coses difícils a l'entrenador, serà un bé per a l'equip»Diari Més

tracking