Diari Més

L'Oviedo de Rocha rep un Nàstic en clara línia ascendent

Si guanyen els asturians (16 hores), els de Vicente Moreno podrien abandonar la zona de descens

Muñiz vol tornar a ser decisiu.

L'Oviedo de Rocha rep un Nàstic en clara línia ascendentCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El millor Nàstic de la temporada visita aquesta tarda, a les 16 hores, l'Oviedo, un equip temible, tant per la grandesa del club, com per la qualitat dels seus jugadors. A més, aquesta temporada els asturians no s'estan deixant res en el tinter i ho estan donant tot des del principi.

A les files dels asturians, un vell conegut per a l'afició grana, com David Rocha, un dels homes que ha donat més alegries al Nàstic en les últimes temporades i que ara busca l'ascens a Primera amb l'equip que entrena Fernando Hierro.

Els de Vicente Moreno arriben al duel en zona de descens, tot i que podrien abandonar-la, depenent dels resultats de la jornada, i sempre que aconsegueixin guanyar el seu respectiu partit. Són tres victòries en quatre jornades les assolides pels tarragonins, una ratxa que volen allargar a Astúries.

Per poder aconseguir-ho, Vicente Moreno s'ha emportat a 19 futbolistes. D'aquests, un quedarà fora de la convocatòria i, únicament onze, podran jugar. Els escollits per saltar a la gespa d'inici podrien ser Dimitrievski a la porteria; Gerard Valentín, Djetei, Daisuke Suzuki i Mossa en defensa; Tejera, Xavi Molina i Lévy Madinda en el centre del camp; Muñiz i Lobato a les bandes, i Uche en punta d'atac.

Així, quedarien sense jugar Saja, Iago Bouzón, Cordero, Ferran Giner, Jean Luc, José Carlos, Stephane Emaná i Álex López, que sembla que ja està recuperat del seu esquinç de turmell. D'aquests vuit, un es quedarà a la graderia.

tracking