Diari Més

El CF Reus no anirà al mercat si no hi ha una ocasió «millor» i «ja rodada»

El rendiment de l’equip i la posada en joc d’Haro, Vítor i Chrisantus reduiran al mínim les novetats de l’hivern

Els jugadors del CF Reus en la conjura prèvia a la disputa del derbi, que acabava en 1-0 per als de la capital del Baix Camp.

El CF Reus no anirà al mercat si no hi ha una ocasió «millor» i «ja rodada»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb el «radar posat» per si aparegués alguna oportunitat «millor que el que tenim» però la «satisfacció» pel que hi ha, el mercat d’hivern no augura excessius moviments al vestidor roig-i-negre. Els resultats que ha recollit l’equip en aquest primer terç de temporada –amb l’equip en zona de play-off i brillant pel seu joc– convencen i molt a la directiva del CF Reus, que limitarà les cares noves, si és que n’hi ha, a la possibilitat d’alguna troballa «molt bona» i que arribés «molt rodada», tal com explica el conseller delegat del club, Joan Oliver, que detalla, en declaracions al Diari Més, l’aprovació davant el rendiment que està oferint plantilla «en totes les línies». La tornada a la disponibilitat de tres homes cridats a exercir un paper rellevant en aquest periple a Segona Divisió, David Haro, Vítor i Chrisantus, acaba de posar en mans de Natxo González, i així ho entén l’entitat, «tot el que necessitem» per assolir els objectius d’aquesta campanya.

De moment, la direcció esportiva ha centrat la feina més visible en el capítol de renovacions i, la setmana passada, anunciava l’ampliació de vincle amb un dels futbolistes més valuosos i el màxim anotador roig-i-negre, Fran Carbia, que es comprometia fins al juny del 2020. Alberto Benito també coneix ja les intencions del CF Reus pel que fa a la seva continuïtat més enllà d’aquest curs i altres com Ángel Martínez, Ramon Folch, Edgar Badia i probablement també David Querol estarien negociant –o pendents de fer-ho– en aquest sentit amb Sergi Parés i Ferran Asensio. El mateix Oliver concreta la voluntat roig-i-negra de «crear un grup que es mantingui amb el pas de les temporades i fer-lo créixer».

A aquest grup se sumaven, a partir de la jornada 10, els tres jugadors a què problemes físics no havien permès participar o havien limitat la seva presència en els primers compassos de Lliga. David Haro, refet de l’edema ossi al maluc que se li va detectar al desenllaç de l’eliminatòria d’ascens a la plata contra el Ràcing, on va anotar dues de les quatre dianes del 4-0 global, s’estrenava al futbol professional amb la samarreta roig-i-negra i contra el líder Llevant, en el tretzè partit de la temporada. Vítor ho havia fet ja abans, contra el Lugo i recuperat de les molèsties a la ròtula i Chrisantus, que ja s’havia estrenat en les primeres passes del CF Reus a Segona, reapareixia davant l’Alcorcón, fa tres caps de setmana. Tots tres són per a Oliver «els veritables fitxatges d’hivern» amb què pot comptar l’equip de cara a la segona volta.

El paper de la davantera

El que té clar el Conseller Delegat és que «si he de pensar en una línia per fitxar, no penso en la davantera». La determinació de competir amb un atac coral que reparteix el gol entre tots els seus membres i on destaca un Fran Carbia que ja està ben lligat es manté a un CF Reus convençut que la tasca de batre l’arquer contrari «ha de ser cosa de tots». Fins ara, a més de Fran, Máyor ha anotat també tres dianes, el migcentre Ramon Folch es destapava com a golejador a Saragossa i n’acumula altres tres i Edgar Hernández, Ricardo Vaz i Alberto Benito també han estrenat el compte en favor del club roig-i-negre.

tracking