Diari Més

El Còrdova visitarà l'Estadi sense José Luis Oltra i enfonsat per la mala ratxa

El conjunt verd-i-blanc destitueix el seu entrenador després de 9 jornades sense victòria, des que s’imposés per 2-0 al Nàstic el 24 setembre

El tècnic José Luis Oltra, en la roda de premsa de comiat a una etapa al capdavant del Còrdova.

El Còrdova visitarà l'Estadi sense José Luis Oltra i enfonsat per la mala ratxaTwitter/ Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El feu del CF Reus serà el primer on el Còrdova es posi a prova, aquest diumenge a partir de les vuit del vespre, sense José Luis Oltra al capdavant de la banqueta. L’entitat verd-i-blanca oficialitzava ahir al matí la destitució de l’entrenador al desenllaç d’una dinàmica de nou jornades consecutives sense victòria que han traslladat l’equip fins a la setzena plaça de la classificació, amb 19 punts al compte i un de marge sobre la permanència. El darrer cop que els andalusos van guanyar ho van fer com a locals i contra el Nàstic, el passat 24 de setembre en una cita que acabava amb el 2-0 brillant al marcador. Des de llavors, cinc empats i altres quatre derrotes que culminaven en un 1-3 contra el Getafe, aquest cap de setmana, i en l’adéu a Oltra.

L’entrenador valencià apuntava ahir en la roda de premsa del seu comiat tenir la «consciència tranquil·la per haver fet la feina» i es mostrava «convençut» que la ratxa del Còrdova podria revertir-se abans del punt i final a la temporada. La plantilla del conjunt verd-i-blanc oferia també el seu suport al seu ja extècnic, que és el cinquè de la Segona Divisió acomiadat en el que portem de campanya, succeint Juan Eduardo Esnáider, del Getafe; Cosmin Contra, de l’Alcorcón; Luis Milla, del Saragossa; i a Sandoval, del Rayo Vallecano.

Oltra assegurava també en la seva compareixença que «no és moment de lamentar-me i prefereixo quedar-me amb el positiu d’aquest any i mig. Tinc la sensació d’haver-ho donat tot i haver fet el que correcte a cada moment, amb autocrítica perquè sé que m’he pogut equivocar, però totes les decisions van ser pel bé del col·lectiu».

L’entrenador desvetllava que va «intentar canviar» la decisió de la directiva de prescindir dels seus serveis, tot i que sense èxit, només hores abans de consumar-se la destitució.

L’estat anímic de les plantilles

L’ambient que envolta els últims dies per a la plantilla del Còrdova convertirà de ben segur l’Estadi en l’objectiu per a una desitjada reacció per part dels andalusos, que s’han vist caure a la taula classificatòria fins a llindars perillosos i ahir lamentaven amb un «la culpa és nostra» l’adéu a José Luis Oltra. Abans de visitar Reus, però, el proper rival dels roig-i-negres haurà de fer front a un altre compromís, el de Copa del Rei en què l’equip es posarà davant del Màlaga, i que pot suposar un nou gir en l’estat anímic de la plantilla.

Molt allunyada d’aquesta està la situació del CF Reus, que encara la cita encara empès pel vent favorable del derbi i de l’excel·lent paper que va servir als reusencs per recollir un punt al pas per La Romareda. Precisament fa pocs dies, i després de resoldre en un històric 1-0 el duel contra el Nàstic, l’entrenador roig-i-negre Natxo González confessava viure «un moment de satisfacció» en el marc d’una trajectòria en què «un en té de complicats i de millors, i ara puc dir que n’estic passant un de bo, sense perdre de vista què és el futbol».

tracking